Legyél résen, nehogy csalás áldozata légy - Egymondatos horoszkóp: Június 24.

2019.június.24.

A hét első napján, amikor az Ikrek-Vénusz quadrát fényszöget zár be a Halakban lévő Neptunusszal, képtelen vagy reálisan felbecsülni szerelmi és pénzügyi lehetőségeidet, de szeretteid túlzott idealizálása miatt sem kerülhető el a csalódás. Hajlamos lehetsz álmodozásra, hamis illúzióid vagy önámításod áldozatává válhatsz. Vigyázz a pénzedre és ne higgy mások becsületességében! Legyél résen, nehogy csalás vagy tolvajlás áldozataivá válj, de a szerelemben se ringasd magad hamis reményekben! Ne legyél áldozat, ne feküdj le foglalt, hazug vagy elérhetetlen partnerrel, aki csak lelki kínokat és anyagi veszteséget okozhat számodra. Ma azokat a helyeket is kerüld, ahol randidrogot keverhetnek az italodba!

Kos (03. 21-04. 20.) Az élet nem a leányregények forgatókönyvét követi: mivel átverhetnek, ne ismerkedj az interneten, és a kedvesedet se vedd túl komolyan, míg el nem jön az ideje.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma álmodnod sem érdemes kapcsolatfelvételről, szakmairól vagy üzletiről sem, magánjellegűről meg aztán főleg nem, de óvakodj az élősködő barátoktól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel mind a szerelemben, mind a hivatásodban fennáll a veszély, hogy elveszíted a jó híredet, ne akarj láthatatlan harmadik lenni egy titkos kapcsolatban.

Rák (06. 22-07. 22.) Bújj ki az elefántcsonttornyodból, szemléld úgy szeretteidet, amilyenek, de ha saját begubózásod gátolja meg vágyaid teljesülését, akkor értékeld át viselkedésedet!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel ma a külsejük és a vagyonuk után ítéled meg az embereket, ne hagyd, hogy a pénz vagy a megjelenés pótszerként lépjen az érzelmi harmónia helyébe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne változtass állást, legyél elővigyázatos, mert a túl csábító ajánlat csapdát rejt, ha pedig házasságon kívüli viszonyba bonyolódtál, most könnyen lebukhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vigyázz, nehogy egy legyél szeretőd vagy külföldi üzletfeled exei közül, akit színlelt érzéseivel elkápráztathat, de üzletkötésed és utazásod is balul végződhet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarod elfogadni, hogy kedvesedet elveszítetted, ma szükséged lehet némi alkoholra, de a pumpolásodra irányuló kísérletekre mondj nemet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha lakásvásárláson töröd a fejedet, akkor lépten-nyomon csalókba botlasz, de arra is vigyázz, hogy senki se használhassa ki jóhiszeműségedet, naivságodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne flörtölj a munkahelyeden, legyél őszinte, lódításaidra ugyanis hamar fény derülhet, de ha nem tudsz úszni, ne vesd magadat a folyóba szerelmi bánatodban!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Próbáld megtalálni a kellő egyensúlyt érzelmeid és pénzügyi tevékenységed között: ha elvárásaid elrugaszkodnak a valóságtól, nagyot koppanhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Törődj szeretteiddel, de mivel kijátszhatnak és kihasználhatnak, ne végezz el semmit helyettük, de lakás- és pénzügyekben se táplálj hiú reményeket.

Ez is érdekelhet

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.