Lehet, hogy idén nagy változáson kell átesned - íme a Kos éves horoszkópja

2021.január.4.

Kos (03. 21-04. 20.)

Eleinte minden vállalkozásba be kell fektetni. A karrier is ilyen. Hidd el, később megtérül! Lehet, hogy eddig megrémített az összefüggés a munka, a pénz és a barátság között, de amikor rosszul megy a bolt, nem finnyáskodhatsz. Mivel a munkával kapcsolatos barátságok számtalan előnnyel járnak, az új esztendőben az eredményes elhelyezkedés és karrierépítés érdekében jóval nagyobb súlyt kell helyezned kapcsolati hálód vagy egy mentorprogram kiaknázására.

Kezdesz rájönni, hogy a szakmai előrehaladás csak másokkal együttműködve lehetséges, mert az önálló munka nem ad jó eredményeket. Ha be akarod bizonyítani kedvesednek, hogy el tudod tartani magadat, pártfogód vagy mentorod talán segítségedre lehet abban, hogy munkát találj. Különben szóba sem jöhetsz nála. Magasabb beosztású barát tolja a szekeredet, és azt a körülményt sem hagyod kihasználatlanul, hogy "drótod van" főnökeidhez. Idén még az internetes kapcsolatoktól is munkát, új barátságokat remélhetsz.

A Jupiter és a Szaturnusz pozíciója kihívást jelez munkahelyi kollektívádban és barátságaidban, de a bevételeiddel és a költségvetéseddel összefüggő kérdések továbbra is rendkívül érzékenyek. Lehet, hogy nagy változáson kell átesned, különösen, ha szakmai együttműködésről és barátságról van szó. Szerelemben, közösségedben az új év meglepetéseket ígér, egy sportos, szexi csődör vonz, mint a mágnes. Szenvedélyes mutatványokat produkáltok az ágyban, de a lélek gyakran hiányzik.

A 2021-es év tavasszal esetleges házasságot, online-kapcsolatokat, az év végén pedig új ismeretséget hoz azok számára, akik még nem találták meg a Nagy Őt. De mivel aktív tagja vagy egy haladásért küzdő szervezetnek, olykor kevés időd lesz a párod számára, de barátból szerető lehet, vagy a barátaid mutatnak be valakinek, aki segít bővíteni virtuális ismereteidet. Az október ígéretes szakmai lehetőségeket kínál, de nehezen határozod el magadat, hogy elindulj egy ismeretlen és kockázatos útra. 2021-ben a Jupiter, a Szaturnusz és az Uránusz valószínűleg ellenőrzést gyakorolnak pénzügyeid felett, de ha mentorok és támogatók állnak az oldaladon, van rá remény, hogy kijuss a zsákutcából. Ha rendet akarsz teremteni kapcsolataidban, akkor adj elsőbbséget azoknak, akik valóban törődnek veled. De olyan emberek állnak melléd, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy, és akik tanácsot adnak neked anélkül, hogy hibáztatnának vagy elítélnének. Pénzügyileg időnként rosszul áll a szénád, bizonytalan hónapokat élhetsz át, de az sem kizárt, hogy egyik barátod/barátnőd eltűnik pénzed jelentős részével.

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!