Lehet, hogy külföldön talál rád a szerelem ma? - Egymondatos horoszkóp: Július 23.

2018.július.23.

Mivel ma a Hold a Nyilas jegyében jár, megeshet, hogy a családod nyári továbbképzésre küld egy idegen városba, ahol valaki biztosan végigcipel a várakon, kastélyokon, múzeumokon. Ha ott tanul néhány befolyásos család talpraesett, kalandvágyó fia, talán jó partira találsz. Az esti órákban viszont, amikor a Szűzben lévő Vénusz és a Halak-Neptunusz is támadja a Holdat, ne fűzz túlságosan nagy reményeket külfölddel vagy munkával kapcsolatos tervedhez, és próbáld meg mérsékelni a kalóriadús csemegefalatok és az alkohol iránti vonzalmadat.

Kos (03. 21-04. 20.) Hogy hova szeretnél utazni és hová mehetsz, az sajnos két különböző dolog - nem hagyhatod ugyanis faképnél a párodat, aki nem mehet veled, mert dolgoznia kell.

Bika (04. 21-05. 20.) Vedd már észre, hogy egyesek gátlástalanul kihasználnak, ráadásul éppen azoktól számíthatsz ilyen bánásmódra, akikre szeretetedet és pénzedet pazaroltad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tudnod kell, hogy nem kizárólag a pasid okolható azért, ha kapcsolatod gyenge lábakon áll, ám ha te léptél félre, este vissza kell térned a hitvesi ágyba.

Rák (06. 22-07. 22.) A munka nem szalad el, viszont ilyen nagyszerű idő ritkán adódik, ne habozz tehát, amikor választanod kell, egyértelműen szavazz a strandra vagy a természetre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a horoszkópod azt mondja, hogy ma este könnyen elszédíthet a csábítás és a csillogás, és a pasid csak futó kalandot keres, ne kezdj el azonnal tiltakozni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvesed vagy egyik rokonod felbukkanása a nap második felében elbizonytalaníthat, mégsem reagálhatsz barátságtalanul és elutasítóan az udvarias közeledésre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Megeshet, hogy irigykedsz valakire, aki szebb, netán okosabb nálad, de ne tetézd a bajt azzal, hogy az illetőt megpróbálod lejáratni vagy eláztatni mások előtt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel a párod azt hiszi, hogy azokra az elkényeztetett nőkre hasonlítasz, akik megszokták, hogy mindent megkapnak - a másik nemtől is - legyél szerény.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nincs semmi rossz abban, ha olyasmit vásárolsz, amitől boldogabbnak érzed magad, ám ha pénzügyi manőverbe akarsz kezdeni, előtte mindenképpen tájékozódj.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha belevágsz egy hosszabb utazásba, ne hajtsd végig magad a városok és múzeumok erdején – időnként engedélyezz magadnak egy kávét a kis presszók teraszán.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kellemes társaságot nyújthatsz a barátnőidnek, de a pénzügyekkel, különösen az esti órákban vigyáznod kell, jó lenne viszont, ha megadnál egy régi tartozást.

Halak (02. 20-03. 20.) Igyekszel partnered vagy munkaadóid elvárásainak megfelelni, csak éppen azt nem veszed észre, hogy kedvesed csak a karrierje egyengetéséhez akar felhasználni.

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói