Lelkileg nagyon megviselhet a mai nap - Egymondatos horoszkóp - március 3. szombat

2018.március.3.

A hét végén a Halakban lévő Nap és a Neptunusz együttállása tehet róla, hogy az erős önbizalom és az önérvényesítési készség a hiánycikkek listáján szerepel, művészi érzéked, kreativitásod és fantáziád munkára fogásával viszont értékes alkotásokat hozhatsz létre. Fennáll a veszély, hogy lelki problémáidat, gyengeségedet alkohollal vagy még ennél is ártalmasabb szerekkel próbálod csillapítani. Mivel átérzed mások gondjait, könnyen beleképzeled magad mások helyzetébe, és részvétet érzel bajba került embertársaid iránt, felkarolhatod a gyenge embereket, jótékonykodhatsz, de könnyen beleeshetsz a segítség, az áldozat vagy éppen a mártíromság csapdájába. Vízzel, drogokkal, gázzal kapcsolatos veszélyekre is figyelmeztet ez a fényszög.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel annyi pasi van a világon, reménykedj bene, hogy nem csak a selejtjével hoz össze a sors, de óvakodj attól, hogy belesüppedj az önfeláldozás csapdájába.

Bika (04. 21-05. 20.) Igyekezz segíteni azoknak a barátaidnak és rokonaidnak, akiktől saját magad is segítséget vagy protekciót vársz, anélkül, hogy saját közvetlen hasznodra gondolnál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A főnököd vissza akar húzni, ahelyett, hogy támogatna, meg se hallja, amit mondasz, de ha nem akarsz lapátra kerülni, ne éreztesd vele, hogy okosabb vagy nála.

Rák (06. 22-07. 22.) Az anyagi és utazási terveké ez a nap, de annyi van belőlük, hogy képtelen vagy kellő alapossággal átgondolni valamennyit, de utazás közben veszteség érhet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Félő, hogy megint olyan pasit fogsz ki, aki fülig el van adósodva, és mivel emberismereted újból cserbenhagyhat, jobban kell ismerned azt, akivel üzletelsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne akard megoldani párod problémáit, mert ha az önfeladás és adakozás művészetét mesteri fokra fejleszted, nincs időd megkérdezni, kapsz-e valamit cserébe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne barátkozz a munkahelyeden, ne dolgozz mások helyett, hogy szeressenek, és ne legyél túlságosan készséges, ha csak alárendelt munkákkal bíznak meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelemben áldozatot kell vállalnod, de művészként, zenészként babérokat arathatsz, ugyanakkor titkos kapcsolatba bonyolódhatsz a főnököddel, aki foglalt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Otthonod biztonsága veszélybe kerülhet, ingatlanügylet bonyolítása során átverhetnek, de a családban pedig ne fogadj el olyan viselkedést, ami sérti a jogaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletkötés, utazás meghiúsulhat, a pénztárcádtól is megfoszthatnak, ráadásul rokon vagy üzletfél is félrevezethet, viszont sikerül leleplezned egy szélhámosságot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a párod pénzéhes házasságszédelgő, ne hagyd, hogy megkopasszon, inkább támogass egy nagyobb összeggel néhány jótékonysági szervezetet.

Halak (02. 20-03. 20.) Vannak elérhetetlen dolgok, ezért ne foglalkozz olyasmivel, amihez nem is konyítasz, de érezz együtt másokkal, és hagyd, hogy álmaid segítsék kreativitásodat.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!