Ma a csábításnak nem tudsz ellenállni - Egymondatos horoszkóp: április 9. csütörtök

2020.április.9.

Mivel a reggeli órákban a Vízöntő-Mars a Skorpió jegyében haladó Holdat támadja, nem vagy hajlandó utasításoknak eleget tenni, emiatt baráti körödben, a családban vagy csapatodban átélhetsz zördüléseket. Ha sikert akarsz elérni az üzleti világban, együtt kell működnöd másokkal. Magánéletedben, de a munkádban is fejlesztened kellene közösségi szellemedet. Párod talán nem ellenzi szenvedélyes kitöréseidet, de vérig sértődhet, ha féltékenykedsz, vagy nem csinálhat semmit úgy, hogy te ne tudjál róla. Te viszont összezavarodhatsz, ha hirtelen megváltoznak a jól bevált szokások és a kontroll kicsúszik a kezedből.

Kos (03. 21-04. 20.) Tanulj meg különbséget tenni barátaid mohó kapzsisága és az irántad tanúsított őszinte figyelme között, de tégy különbséget a függetlenség és a vakmerőség között.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem te vagy az első, nem is az utolsó nő, aki nem kapja meg azt a pasit, akit kiszúrt magának, de ne is te legyél a következő, akit a főnököd kipipálhat a listájáról.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igyekezz elhatárolni magad egy vitában, de ha kiválasztottak egy fontos feladatra, azért még nem kell megfeszülnöd, különben belerokkansz az igyekezetbe.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy érzed, veszélyben forog a megélhetésed, akkor se követelőzz, de ha a csábításnak nem tudsz ellenállni, azért mérlegeld a kapcsolatba feccölt befektetést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Életed dolgaiban ne aszerint dönts, hogy mit vár el tőled a párod és a család, s amíg nem vagy képes irányítani az eseményeket, kerüld a provokatív helyzeteket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma ne mondj és ne is tegyél olyasmit, amivel blamálhatod magad, de rendkívüli képességed a dolgok elemzésére és mélyére látására segíthet a boldogulásban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénzügyekben nem számíthatsz a pasidra, de ma azok is érzik, hogy érzelmeik és szexuális vágyaik felkorbácsolódtak, akik már több éve élnek házasságban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A családban semmilyen helyzetben ne ragadtasd el magad, kerüld a veszekedést, de ha a hódítás és a birtoklás izgalma hajt, szenvedélyes éjszakára készülhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Éles nyelvű szöveged kiválóan alkalmas arra, hogy a legmagabiztosabb pasit vagy üzletfelet is összetörd - hihetetlen, hogy így tudsz improvizálni.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy barátság vagy üzleti kapcsolat jellege megváltozhat, de mivel mindketten borzasztóan makacsok vagytok, sok dolgot kell tisztáznotok egymással.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem lesz könnyű feladat változtatásra bírni fafejű, kontrollmániás főnöködet vagy családod tagjait, de ha szembesülnöd kell velük, tedd ezt indulatok nélkül.

Halak (02. 20-03. 20.) Anyagi problémák esetén a meghátrálás nem megoldás, ám ha kapcsolatotok lényege a szex, akkor a rendszeresség is a játékszabályok közé tartozik.

Ez is érdekelhet

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla