Ma a fanatizmus veszélyes konfliktusokat szülhet - Egymondatos horoszkóp: január 13. hétfő

2020.január.13.

A Nap a hét első napján együttállásba kerül a Szaturnusszal és a Plútóval: ez a bolygóállás akadályokban, kellemetlen kötelezettségekben, korlátozásokban, elutasításokban, szakmai és pénzügyi válságokban, hatalmi harcokban bővelkedő időszakot jelez, amikor főnökeid elvárják tőled, hogy a cég totális szolgálatába állj. De ne fecsérelj energiát munkahelyi szélmalomharcokra, inkább lépj ki egy olyan helyzetből, amelyben kiszolgáltatottnak érzed magad. A gazdasági életben ez a fényszög kritikus időszakot jelez, tömeges balesetek is előfordulhatnak, a fanatizmus pedig veszélyes konfliktusokat szül. A Vénusz február 7-ig a Halak jegyében folytatja útját: ne idealizáld a párodat és szeretteidet, ne téveszd össze az áldozatvállalást a szerelemmel, de gondoskodj arról, hogy megkapd a párodtól a romantika- és együttérzésadagodat!

Ma a fanatizmus veszélyes konfliktusokat szülhet - Egymondatos horoszkóp: január 13. hétfő
Fotó: giphy


Kos (03. 21-04. 20.)
Cégednél válságra, visszaesésre, hatalmi visszaélésre kerülhet sor, főnököd diktáljak a feltételeket, de hiba lenne a pozíciód kedvéért elhanyagolni szeretteidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Szaktudásoddal és kitartásoddal sokra vihetnéd külföldön, de nem biztos, hogy el tudnád viselni az idegen környezetet, a párod, az otthonod és családod hiányát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy céged pénzügyi nehézségekkel küzd, vállalkozásodat át kell alakítani, de ne vegyél fel kölcsönt, nehogy kiszolgáltatott legyél hitelezőidnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatodban szembe kell nézned az ellenőrzés, a hatalom és az anyagi kiszolgáltatottság kérdésével, és egy pénzügyi döntés hatalmi harc forrásává válhat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden valaki megpróbál kiütni a helyedről, ám ha téged hibáztatnak rosszindulatú kollégád tettei miatt, ideje másik munkahelyet keresni és találni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy válaszd meg a hobbidat, hogy előmozdítsa kapcsolatodat főnökeiddel, megrendelőiddel, de ne kerülj szexuális függőségbe egy manipulatív pasitól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ügyelj otthonod biztonságára, de ha gátlástalan rokonaid megrövidítenek, vagy terhes kötelezettségekkel bombáznak, kotorj bele a piszkos dolgaikba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha munkáról tárgyalsz, de senkiben sem bízol meg a vezetésből, fontos, hogy te urald a megbeszélést, főnöködnek viszont ne adj okot az elbocsátásodra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ez az időszak hozhat extra bevételt, anyagi csődöt, esetleg mindkettőt, de ne hagyd magad zsarolni, és ne adj pénzt olyan valakinek, aki bűntudatot ébreszt benned.

Bak (12. 22-01. 20.) Beleveted magad a hatalmi és pénzügyi játszmákba, de csak olyan egyezségbe menj bele, amely elfogadható, és csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Karriered, házasságod zsákutcába juthat, valaki megfélemlít vagy feltartóztat, de magadban keresd annak az okát, hogy nincs előrejutási lehetőséged a cégnél.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyi barátságaid, befolyásos támogatóid társadalmi, kapcsolataid révén bebiztosíthatod hatalmadat és előrejutási lehetőségedet a vállalatnál.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban