Ma a kreatív éned fog dominálni - Egymondatos horoszkóp: január 16. szerda

2019.január.16.

A barátságos Merkúr-Neptunusz sugárzás hatására ma megérzéseidre hallgatva eszedbe jutnak a megfelelő szavak, ráadásul a szokásosnál könnyebben fejezed ki magad szóban és írásban, mint egyébként. Intuíciód sugallatából, mások szükségleteire való fogékonyságodból kézzelfogható hasznod származhat, de az sem kizárt, hogy felismered valakinek a hátsó szándékát, és így megteheted a megfelelő ellenlépéseket. Fotósok, filmesek, táncosok, művészek számára, akik munkára fogják fantáziájukat, sikerélményekben bővelkedő nap lesz a mai. Kreativitásod, alkotó fantáziád a csúcson van, átültetheted álmaidat a gyakorlatba, de mindenképpen jobban érzed magad, ha beszélhetsz valakinek az érzéseidről.

Ma a kreatív éned fog dominálni - Egymondatos horoszkóp: január 16. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a főnököd vagy kollégád nem úgy viselkedik és nyilatkozik, ahogy szeretnéd, jó taktika, ha dicsérd mások viselkedését, akik a kívánatos módon viselkednek.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha pasira van szükséged, könnyen becserkészel valakit az üzleti utadon, és ha érdeklődést mutatsz, arra indítod szeretteidet, hogy beszédesebbek legyenek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vállalkozóként empátiád és beszédkészséged létrehozhat egy üzletkötést, sikerre vihet egy tárgyalást, és eldöntheti, hogy sikerrel pályázol-e egy új állásra.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha ösztöneidre hallgatva kezdeményezel beszélgetést ezzel a hallgatag pasival, aki csak a munkájának él, meglátod, ma sikerül szóra bírnod ezt a kősziklát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szakmai és üzleti helyzetekben figyelj az őszintétlenség jeleire, de fontos, hogy ne válj gyanakvóvá; legalábbis kollégáiddal éreztesd a bizalom légkörét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Meghódíthatod álmaid lovagját, ha érdeklődést mutatsz az iránt, ami őt érdekli, vagy elkápráztatod egy saját kezűleg elkészített ünnepi, romantikus vacsorával.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha valaki azt sulykolja beléd, hogy azzal törődj, mit gondolnak rólad mások, nem azt tartod szem előtt, hogy te mit akarsz, csak mások elvárásaira figyelsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátod üzleti érvei meggyőznek arról, érdemes kockázatnod, ha sokat nyerhetsz, és egy autó belseje is nagyon meghitt lehet, ha két ember ugyanarra gondol.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Gondoskodást nyújthatsz partnerednek, rokonaidnak, ráérzel titkos vágyaikra, és ha megérzéseidet tényekkel is alátámasztod, szerencséd lehet az ingatlanpiacon.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkatársaid és rokonaid arra vágynak, hogy legyél kevésbé szigorú: legalább egyszer engedj fel irántuk, és jobban érdekeljen téged az ő mondanivalójuk is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Üzletfeled esetleg nem tételez fel rólad semmi rosszat, amikor először csíp rajta, hogy csak színleled a figyelmet, de másodszor már nem bocsátja meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma elhatározod, hogy baráti körödben felhívod magadra egy sikeres fazon figyelmét, de nem, mint lehetséges ügyfél, hanem mint nő fogod megnyerni a tetszését.

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói