Ma a legkedvesebb oldaladat mutatod meg - Egymondatos horoszkóp: December 26.

2020.december.26.

Az ünnep második napján a Bika jegyében járó Hold barátságos fényszöge reggel a Halak-Neptunusszal lehetővé teszi, hogy a legkellemesebb, leggyengédebb és legönzetlenebb oldaladról mutatkozz be. Napközben a Bak-Plútó rezgések kedveznek biztonságérzeted megerősítésének. Vállalkozóként, üzletasszonyként képes vagy nehéz helyzetben helytállni, ráadásul egy kihívással is megbirkózol: a befektetési piac élén tartod cégedet. Realizmus, kitartás és anyagiasság uralja a mai napot. Rokonaid viszont arra kíváncsiak, vajon hogy sikerült neked egy befolyásos, gazdag pasit megszerezni és az ágyadba csalogatni.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha anyagi biztonságra vágysz, megfogadod, hogy az elkövetkező időszakban nagyon keményen dolgozol és tanulsz azért, hogy jól fizető álláshoz juss.

Bika (04. 21-05. 20.) Összegyűlnek a barátok, a rokonok, mindenki a maga ételkülönlegességeivel járul hozzá a lakomához, te viszont a régi kedvenceket szolgálod fel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Halálosan sértve érzed magad, ha a pasid még az ünnepen is csak a pénzt hajszolja, de még egy szerzetesnél is kevesebb szexuális érdeklődést mutat irántad.

Rák (06. 22-07. 22.) A barátnőiddel való tapasztalatcserékből világossá válhat számodra, jobb lesz neked egyed egyedül, mint hogy belevesd magad egy önző, hataloméhes pasi karjába.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pompás érzés, ha rendelkezel egy biztos állással, de ha megvan a kényelem, ami vele jár, még mindig lesznek más szükségleteid, amelyeket ki kell elégítened.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha mindketten erősen akarjátok, akkor az ünnepen igenis lehetséges, hogy két ember ugyanazt álmodja, s megossza egymással ugyanazokat a gondolatokat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A lakásvásárlás talán elvitte a spórolt pénzedet, de megérte, mert nem kell senkivel osztoznod a fürdőszobán, egy pénzsóvár pasival viszont rossz lóra teszel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Reggel belemerülsz az ünnep misztériumának hangulatába, később viszont a pároddal élvezheted szenvedélyes és gyengéd együttléteteknek minden percét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel ebben a pocsék évben mindenki eladni akart, s nem vásárolni, ezért szükséged lehet új munkahelyre vagy arra, hogy befektetőket csalogass vállalkozásodba.

Bak (12. 22-01. 20.) A karácsony a gyerekek ünnepe és azoké, akik mernek nagyot álmodni; ma egyszerre tudsz adni és kapni, a partnered pedig a tiéd, hogy dédelgesd és megtartsd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fogadd meg, hogy nem leszel többé csak bábu, melyet a családod és a főnököd is kedve szerint mozgat, a hideg italok azonban ma megtámadhatják a torkodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed és a barátaid is hívnak, érdeklődnek, hogy tervezel-e valamit, mert ha nem, szívesen látnak vendégül: a barátság és a törődés is az ünneppel jár.

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói