Ma a megérzéseid igazíthatnak el egy-egy helyzetben - Egymondatos horoszkóp: Október 4.

2017.október.4.

Mivel a Hold a Halak jegyében jár, a mai napra az ösztönösség és az álmodozás jellemző. Reggel a holddal szembenállásban lévő Mars, délelőtt pedig a Szaturnusz 90°-os fényszöge miatt nem engedheted meg magadnak, hogy passzívan sodródj, hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján, s közben lassan-lassan gyűljön a mérged. Ma a megérzéseid igazíthatnak el egy-egy helyzetben, ők tárják fel az igazságot, miközben az eszed egészen mást diktálna. Az intuíciók révén szerzett információk jól kiegészíthetik azokat, amelyekhez logika után juthatsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne érezd magad kimeríthetetlennek, és ha munkaadód többet vár el tőled, mint amennyire megfizet, akkor gondold át, hogy melyik tevékenységből faraghatnál le.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egy számodra fontos kapcsolat rossz érzéssel tölt el, vagy kimerít, akkor meg kell tanulnod a titkot, hogy mennyit kell adnod és kapnod a kapcsolataidban.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
Ha úgy érzed, hogy reggeltől estig a főnököd vagy egyik rokonod rendelkezésére kell állnod, merd megkockáztatni, hogy nyíltan szembefordulsz a másikkal.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha behatóbban tanulmányozod a világvallásokat, fel fogod ismerni, hogy a vallásos hitek közötti különbségek ellenére mindnyájan ugyanazt az Istent dicsérjük.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha anyagiakról kell döntened, ne mutasd ki határozatlanságodat, valaki ugyanis, aki tudja, hogy még a legpimaszabb kérést sem utasítod el, kihasználhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Első osztályú háziasszony vagy, de jobban érdekel a padló tisztasága, mint a szex, ráadásul a szétszórtságra is hajlamos vagy, s még ha figyelsz is, más hibázhat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Semmitől sem riadsz vissza, hogy magadhoz édesgesd hűtlen párodat, majd fagyosan hátat fordítasz neki, de ezzel csak azt éred el, hogy társad begurul.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha eddig nem jelentett nehézséget a számodra, hogy vonzó pasikkal kell együtt dolgoznod, akkor most miért érzed egyszeriben úgy, hogy ez gondot okozhat?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amikor egy kimerítő munkanap után egy kis otthoni magányra vágysz, merj nemet mondani egy fárasztó rokonnak, aki alkalmatlan időben akar felkeresni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha haragszol valakire, mert falhoz állított, mondd meg neki magadét, de a szerelmi gerjesztés és lehűtés váltogatásának ősi receptje nem tesz jót a kapcsolatodnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne csodálkozz, ha kollégáid vagy barátaid a szemedre vetik felelőtlen pénzügyi fogásaidat, ennek ellenére mégis hajlandóak lesznek segíteni neked.

Halak (02. 20-03. 20.) Partnered vagy valaki, akitől a bevételed függ, felbőszíthet kellemetlen viselkedésével, és ha már cikáznak a villámok, vigyázz, nehogy eltaláljon valamelyik.

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít