Ma a siker, a pénz és a szex körül forog a napod - Egymondatos horoszkóp - március 7. szerda

2018.március.7.

Mivel a Nap a Halakban jár, a Hold pedig a Skorpió jegyében együttállásba kerül a Jupiterrel, ma könnyen megfoganhat a kis trónörökös. Erős ösztönzést érezhetsz a pénz és a hatalom megszerzésére, hiszen Skorpió-napokon a vagyon, az üzleti siker és a vastag bankszámla fokozza biztonságérzetedet. Ez a Hold-pozíció elsősorban az üzletembereknek, a bankároknak, üzletkötőknek, terapeutáknak és azoknak kedvez, akik kutatómunkát végeznek. De azon se lepődj meg, ha a mai napon gyakran kívánod a hempergőzést – ez teljesen normális vonás. Arcbőrödnek pedig lehúzható maszkra vagy tisztító pakolásra lehet szüksége.

Kos (03. 21-04. 20.) Sok cég van, amelyik szívesen venne részt vállalkozásodban, de ha a családod ismeri a könyvelésedet, anyagilag jobban járnál, ha jómódú rokonoddal társulnál.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyszerűen hihetetlen, hogy egy kontroll- és szexmániás pasi teljesen fölforgatta az életedet, mégis úgy tesz, mintha csupán üzlettársak lennétek, semmi több.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne tiltakozz, ha egyik kollégád, akinek ki-be mászkálnak a nők az ágyába, tapasztalt szeretőként meg akarja mutatni neked, milyen csodás tud lenni a szex.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sikerül megegyezned a pároddal, hány gyereketek legyen, hova járjanak iskolába, és mikor mész szülési szabadságra, ez nem rossz alap egy kapcsolathoz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy nagyobb értékű ingatlan örököseként most rövid időn belül rendezheted a hagyatéki ügyedet, csak nehogy hazavigyél egy főfoglalkozású nőcsábászt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne valld be kedvesednek, mit érzel iránta, először inkább tapogatózz, hogyan is érez ő – nem kell mindjárt kiadnod magad: kiderülhet azonban, hogy viszontszeret.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne mondj le céged ellenőrzési jogáról, de mivel a mai csillagállás az anyagi javak megszerzését támogatja, számodra biztonságot ad, ha nem kell garasoskodnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mindig a dolgok mélyébe hatolsz, de ha ma nemcsak anyagi javaidat, hanem az érzelmeidet is gazdagítod, akkor valóban mindent megkapsz az élettől.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Titkos szeretőd vagy üzletfeled hiába próbál úgy tenni, mintha intim együttlétetek semmit sem jelentene számára, érezni fogod, hogy nem közömbös irántad.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma ne a szokásos vendégek betoppanására számíts, akik nálad akarnak éjszakázni, hanem egyik barátodra, aki az erotika terén egyáltalán nem látszik ártalmatlannak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy jó állást kapsz egy nagy cégnél, talán még elő is léptetnek, az azonban nyilvánvaló, hogy a főnököd nem hagy majd igazán érvényesülni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a munkád a mai napon külföldre szólít, bőséges választék áll rendelkezésedre azokból a szerelemre és szexre kész pasikból, akiket csak ott lehet fellelni.

Ez is érdekelhet

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

Megfázás ellen: 10 étel, ami segít

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk