Ma a szokásosnál is több függetlenségre vágysz - Egymondatos horoszkóp - október 17. szerda

2018.október.16.

A Hold már a Vízöntő jegyében jár: a nap első felében a Bikában lévő Uránusz támadása miatt nyugtalan és kissé vad vagy, de nem valószínű, hogy el tudod viselni a folyamatos feszültséget és a gyakori változásokat. Mivel a nők ma a szokásosnál több függetlenségre vágynak, a párod viszont legfőképpen a rettegést viseli el nehezen, hogy amikor hazamegy, vagy reggel felébred, esetleg már nem vagy vele. Ideális társa lehetsz viszont egy olyan pasinak, aki politikával, tudománnyal vagy oktatással foglalkozik. Ma szellőztesd ki a lakást, viselj kényelmes cipőt, és ha érpanaszok gyötörnek, használj vadgesztenyét tartalmazó krémet. Ebédre vagy vacsorára pedig kerüljön brokkoli a tányérodra.

Ma a szokásosnál is több függetlenségre vágysz - Egymondatos horoszkóp - október 17. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Barátodnak vagy rokonodnak olyan elvárásai lehetnek veled szemben, melyeknek nem tudsz megfelelni, de egy partin lesz alkalmad kiélni vadabbik oldaladat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma nemcsak új nap kezdődik, hanem valami változás is a munkádban: legyél rugalmas, keresd a megegyezést főnököddel – már csak saját nyugalmad érdekében is.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma több lehetséges megoldás is kínálkozik azoknak az üzleti vagy tanulmányi problémáknak a tisztázására, melyek az utóbbi időben erősen nyugtalanítottak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egyik barátod valóban akkora gazdasági lángész, amekkorának tartják, akkor valószínűleg azt is tudja, hogyan kel kihúzni boltodat az adósságokból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nagyon bosszantó lehet számodra partnered (főnököd) provokatív hajlama, de te sem maradsz meg sokáig a helyeden, ha céged központját máshová helyezik át.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amennyiben érdekel az internetes állásvadászat, ma bátran nekikezdhetsz, hiszen egy külföldi cégnek éppen a különleges ismereteidre lehet szüksége.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedvesed ma vibráló színeket hoz az utóbbi napokban elszürkült életedbe, de személyes szabadságának megőrzése nem azt jelenti, hogy joga van félrelépni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarsz elkényelmesedni otthoni környezetedben, a földrajzi távolság nem lehet akadály számodra: a kapcsolatteremtés ideális közege ma a világháló.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vigyázz, mert oldott hangulatoddal túllőhetsz a célon, és ha többet beszélsz, mint kellene, egyik kollégádat vagy rokonodat akaratod ellenére megsértheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletemberként, vállalkozóként sosem lehetsz olyan sikeres, hogy szüneteltethesd a vevő- és ügyfélkeresést: ma segítsd az ügyfelet, hogy ne felejtsen el!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Te aztán tudod, hogyan kell rokonaid türelmét próbára tenni, pedig a Vízöntő-Hold ma arra figyelmeztet, hogy inkább az "Élni és élni hagyni" legyen a jelszavad.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy kellemetlen megjegyzés vagy közlekedési incidens a nap első felében elveszi a kedved mindentől, néhány órára talán kivonhatod magad a forgalomból.

Ez is érdekelhet

Get the Look: Készítsd el Matilda Djerf dús frizuráját könnyedén!

Get the Look: Készítsd el Matilda Djerf dús frizuráját könnyedén!

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod