Ma a valóságot össze kell egyeztetnünk az álmainkkal - Egymondatos horoszkóp: Február 27.

2021.február.27.

A hétvége a Szűz-teliholddal indul, amikor a kreatív, álmodozó és érzékeny Halak jegyében lévő Nap a rendszerető Szűz jegyében lévő Holddal néz farkasszemet. Ennek a konstellációnak az a kihívása, hogy a valóságot össze kell egyeztetnünk az álmainkkal. Mi a legjobb módja ennek? Egy javaslat: ne csinálj elefántot a bolhából! Ami egyesíti a Szűz- és Halak-tulajdonságokat, az a nagyon erős együttérzés a többi élőlény felé, és pontosan ez az együttérzés az, amire kapcsolatainkban is szükség van. A Szűzben lévő Hold ennek a jegynek tulajdonságait hozza felszínre, melyek a szorgalom, a rend és a pontos gondolkodás. Ma azonban más jótékony energia is működik, nevezetesen az Uránusz energiája, amely kedvező a Nap számára, és sok lendületet hozhat az életedbe. Figyelned kell az innovatív ötletekre, és készen kell állnod a változásokra is. Váratlan lehetőségek merülhetnek fel!

Ma a valóságot össze kell egyeztetnünk az álmainkkal - Egymondatos horoszkóp: Február 27.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Gyakorlati, gazdasági kérdések és a szerelem témája foglalkoztatnak, de el kell döntened, hogy a pároddal vagy nélküle akarsz-e hasznos lenni mások számára.

Bika (04. 21-05. 20.) Gyönyörű telihold, mely szeretetre, alkotásra, kapcsolataid ápolására késztet, ezért most az egyszer engedd el magad, és engedj meg magadnak néhány kis stiklit.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valószínűleg nehéz nap, amely válsághelyzetben találhat a családban és a munkahelyen egyaránt, s próbára tesz azzal, hogy változtatni kell néhány szokásodon.

Rák (06. 22-07. 22.) Ez a szép nap bővelkedik hírekben, az agyad is jól működik, nincs hiányérzeted a szeretet és ragaszkodás megnyilvánulásai miatt sem, különösen nők részéről.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A telihold a gazdasági problémákat érinti, és arra kényszerít, hogy fedezz fel új jövedelmi forrásokat, de a kölcsönügyleteknek rossz következménye lehet.

Szűz (08. 24-09. 23.) A telihold a jegyedben arra szólít fel, hogy erőltesd meg egy kicsit magad, hétvégi takarítás helyett inkább valld be, hogy a párod nélkül üres lenne az életed.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tarts böjtnapot, ne reagálj a kritikára, ne aggódj, ne kisebbítsd erényeidet, és attól se rettegj, hogy mi lesz, ha munkaadódnál szóba kerül a fizetési igényed.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kellemes telihold, amely a barátságok fontosságát hangsúlyozza, de talán még túl korai volna nevén nevezni, amit egymás iránt éreztek plátói szerelmeddel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kemény Telihold ez számodra, válságban lehetsz, bonyolult érzelmek miatt vergődsz, de munkahelyi vagy családi problémák, költözés miatt is nehéz lehet ez nap.

Bak (12. 22-01. 20.) Nehezen találod meg a szavakat, de a telihold arra kényszerít, hogy szélesítsd a látókörödet, keress távoli kapcsolatokat, vagy tervezd meg a közös nyaralást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A Telihold az üzleti problémákra hívja fel figyelmedet, szeretnéd ugyan átalakítani a pároddal közös cég szerkezetét, de a családod nem támogatja ötletedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Előtérbe kerülnek a kapcsolataid, nem mindig kellemesen, lehet, hogy több időt kell szentelned a gyakorlati szempontoknak és a párod konkrét igényeinek.

Ez is érdekelhet

A rózsaszín Gölöncsér Flóra új kedvence

A rózsaszín Gölöncsér Flóra új kedvence

G-Életstílus

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

G-Életstílus

Helyes táplálkozás elfoglalt startupereknek: hogy még többet hozhass ki magadból

Helyes táplálkozás elfoglalt startupereknek: hogy még többet hozhass ki magadból