Ma áldozz néhány órát arra, hogy meglátogatod családod tagjait - Egymondatos horoszkóp: február 6. csütörtök

2020.február.6.

A nap első felében, amikor a Rák jegyében lévő Hold háromszöget zár be a Halak-Merkúrral, őszintén beszélhetsz az érzéseidről, érzékeny vagy szeretteid és kollégáid óhajai iránt, még akkor is, ha sebezhetőnek érzed magad. Ha meghallgatod mások panaszait, zsigerből jó tanácsokat adsz, de a nap második felében, amikor a Hold szembenállásba kerül a Jupiterrel, már nem tetszik neked, ha többet kell törődnöd hozzátartozóiddal vagy partnereddel, amikor te magad szorulsz rá a gondoskodásra. Ha hajlamos vagy a hízásra, akkor hagyd ki a vacsorát vagy csökkentsd a felvett kalóriaadagot.

Ma áldozz néhány órát arra, hogy meglátogatod családod tagjait - Egymondatos horoszkóp: február 6. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma áldozz néhány órát arra, hogy meglátogatod családod tagjait, különben egy napon arra ébredsz, hogy a családod már nem érdemli meg a család elnevezést.

Bika (04. 21-05. 20.) Gondoskodj szeretteidről, ha viszont pénzről tárgyalsz, hangolódj rá a másik fél érzelmeire, de ne menj fodrászhoz, mert estére már nyoma sem lesz a frizurának.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne üzletelj a rokonsággal, a munkahelyeden se ragaszkodj vélt igazadhoz, és ha vásárolni mész, ma ne az olcsóságot keresd, hanem a minőséget.

Rák (06. 22-07. 22.) Reflektorfényben a család és a hagyományok tisztelete, de ha a pároddal meghívnak egy elitbuliba, ahol egyik nő sem eszik, tanuld meg az elegáns koplalást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Anyagi vagy családi gondjaidon túlteheted magad, de túlsúlyos Oroszlánokra nehéz idők járnak: el kell dönteniük, hogy tetszeni akarnak-e vagy enni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kellemes perceket élhetsz át baráti körben vagy a pároddal, de tényleg muszáj annyira a szívedre venned mások gondjait, hogy lelki zavaraid támadjanak miatta?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kerüld a nehezen emészthető ételeket, s ha nyűgösségedet kimerültségeddel akarnád megmagyarázni, vállalj kevesebbet, ne ma akarj bizonyítani!

Skorpió (10. 24-11. 22.) El kell utaznod, előtte viszont még el kell intézned egy csomó dolgot, de vajon mit csinálsz este egy luxusjárgányban azzal a felfuvalkodott szuperkannal?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha arra készülsz, hogy a pasid otthonába költözz, ne hamarkodd el a dolgot, inkább alaposan derítsd fel kedvesed pénzügyi múltját és költekezési szokásait.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egy pasi tökéletes háziasszonyt akar faragni belőled, de te nem illesz bele az ő világába, mondd meg neki az igazat - a telefonszámodat viszont megadhatod neki.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A kollégák több segítséget várnak tőled, ezért ha nem is szívesen, de tegyél eleget a kérésnek, ám ha egy feladat meghaladja az erődet, haladj lépésről lépésre.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy meghitté szeretnéd tenni kapcsolatotokat, randevúzgattok, de ha kiderül, hogy kedvesed mással is jár, akkor nem az a pasi, aki családra vágyik.

Ez is érdekelhet

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?