Ma áttérünk a Szűz jegyébe - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 22.

2020.augusztus.22.

A Nap ma jegyet vált: az Oroszlánból egy hónapra belép a Szűz jegyébe, ahol a vállalkozói kockázatot átengeded másoknak, inkább a gyakorlati teendőkkel foglalkozol. Kritikádat, szőrszálhasogatásodat túlzott pedantériádat egyesek nehezen viselik el, az elkövetkező hetekben inkább szorgalmad, előrelátásod tesz nélkülözhetetlenné. A Mérleg jegyében haladó Hold négyszöge a Rák-Vénusszal és a Bak-Jupiterrel csalódást okozhat mértéktelen elvárásaid miatt. Érzelmileg kissé labilis lehetsz, szükséged van békés, stílusos környezetre, szívesen flörtölsz, ismerkedsz, de túl sok figyelmet és csodálatot igényelsz. Kerüld a döntéseket, frusztrációidat lehetőleg ne nassolással csillapítsd, inkább igyál több folyadékot a szokásosnál.

Kos (03. 21-04. 20.) Még nem vagy érett a fészekrakáshoz, és ha a konyhaművészetben sem jársz sikerrel, keresd meg a választ arra, miért nem akarod elmélyíteni jelenlegi kapcsolatodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a családi, munkahelyi problémáidat megosztod valakivel, hamarabb megoldódnak, de egy bizonytalan kapcsolat miatt nem kellene feladnod a munkádat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szokatlan jókedved mindenkire hatással van, és ha randevúra készülsz, biztos, hogy néhány divatcikkeket árusító boltba is betérsz, de a hitelkártya nagy kísértés.

Rák (06. 22-07. 22.) Jó felesége lennél bárkinek, ám ha munkamániás pasid főállású háziasszonyra vágyik, aki a családnak szenteli magát, akkor keress tovább, nem ő az igazi.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A kapcsolatteremtés, teszi életedet ma biztonságossá, ezért kevés időd lesz a családoddal törődni, de munkahelyi kapcsolatodból akár még lehetne is valami.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nyilvánvaló, hogy a barátnőd és a pasid is igyekszik ma a kedvedben járni, de ha anyagiakról vagy eladásról van szó, ma hiába próbálod felhajtani az áraidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nyalánkságokkal levehet valaki a lábadról, de ha mostanában sokat találkozol egyik megbízóddal munkaidőn kívül is, azért még nem kellene az ágyadba engedni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amennyiben fontos üzleti tárgyaláson veszel részt, térj ki a konkrét válaszadás elől, de ne kapd fel a vizet, törődj bele, ha a párod nélküled megy nyaralni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egyedül vagy és társra vágysz, ne a vagyonával dicsekvő után ácsingózz, mert ha megvásárol, csalódás érhet: később azt tehet majd veled, amit akar.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha becsapottnak érzed magad, eljátszod a megsértett, duzzogó szeretőt, de az még rosszabb, ha azért jársz valakivel, hogy könnyebben juss előbbre a hivatásodban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az utazgatást és a szellemi élvezetet ma többre értékeled holmi testi szükségletek kielégítésénél, de pénz- és állásügyben legyél a szokásosnál is óvatosabb.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha pénzre lenne szükséged, de rájössz, hogy egyik jómódú barátod, támogatód vagy a pasid csak játszik veled, eszed ágában se legyen belemenni a játékba.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!