Ma az egekben az önbizalmunk - Egymondatos horoszkóp: augusztus 10.

2017.augusztus.10.

A Nap és a Jupiter trigon fényszöge megizmosítja önbizalmunkat, lelkesedésünkkel és optimizmusunkkal könnyen elnyerhetjük partnerünk vagy feletteseink bizalmát. Most érdemes kockázatot vállalni, új vállalkozást indítani, partit, eljegyzést vagy esküvőt tartani, de utazásra is kiválóan alkalmas ez az időszak. Külföldi személyekkel fenntartott kapcsolatainkból sokat profitálhatunk, jogi problémáink is könnyebben megoldódnak, mint más időszakokban. Most érdemes olyan emberek támogatását kérni, akik rangban felettünk állnak.

Ma az egekben az önbizalmunk - Egymondatos horoszkóp: augusztus 10.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mostanában rábukkanhatsz leendő gyermeked apjára, de a meghódított partner népszerűsége, hírneve és saját értéked közé hajlamos lehetsz egyenlőségjelet tenni.

Bika (04. 21-05. 20.) Bár ez a nap a családi ünnep jegyében zajlik, azért még egy jó kis állást is megcsíphetsz,és ügyes mesteremberre bukkanhatsz, ha elromlott valami az otthonodban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Laza könnyedséggel elcsevegsz valakivel, aki megdobogtatta a szíved, de mindegy ki teszi meg az első lépést, a lényeg az, hogy valaki kettőtök közül megtegye.

Rák (06. 22-07. 22.) Lakásügyben mázlid van, sok örömöd lesz új otthonodban, de ha most vállalsz el új állást, akkor szemrebbenés nélkül kérj több pénzt, mint amennyit ajánlanak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel az értelmed összhangban áll vonzó külsőddel, sikeres médiaszereplést jeleznek a csillagok, de szerelmi vágyad érzetét sem kell elhessegetned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha partnered vagy rokonod nagy üzletről beszél, semmiképpen se maradj ki belőle, pénzügyi manővereidet siker kíséri, de a költekezésben ismerj mértéket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma érdemes kockáztatnod az élet minden szférájában: támogatói köröd miatt szerencsésnek érzed magad, és ha még nem voltál nyaralni, utazz el a barátaiddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha karrierre vágysz, akkor itt az idő, hogy megmutasd a világnak, mire vagy képes, de üzleti ajánlatot csak akkor fogadj el, ha megbízható embertől származik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jogi ügyed rendeződik, élvezheted nyári szabadságodat, és úgy gondolj a rád váró társasági összejövetelre, mint egy remek lehetőségektől duzzadó miliőre.

Bak (12. 22-01. 20.) Az elmúlt időszak fáradságos munkáját főnökeid előléptetés vagy fizetésemelés formájában bőségesen honorálják, mostani döntésed is szép nyereséget hozhat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha belép az életedbe a Nagy Ő, és megkéri a kezed, ne védekezz az érzéseid ellen, inkább menj vele külföldre: egyesekre ugyanis hosszú, izgalmas nászút vár.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyeden érvényt szerezhetsz pénzügyi követelésednek, de ha a párodnak nehezére esik kifejezésre juttatni az érzéseit, akkor te valld be neki, mit érzel iránta.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke