Ma az értelem és az érzelem között vergődsz - Egymondatos horoszkóp - június 12. kedd

2018.június.12.

Az Ikrekben tartózkodó Hold és a Vízöntő-Mars barátságos fényszögének köszönhetően sikerrel vetheted be gyors, intuitív problémamegoldó képességedet. Ékesszólásoddal bárkit elbűvölhetsz, az unalom viszont könnyen lehangol. Ami a szerelmi életedet illeti, hajlamos lehetsz az érzelmek és az értelem között vergődni, mégis inkább kapcsolatod intellektuális oldalát részesíted előnyben. Ma este a Merkúr elhagyja az Ikrek jegyét, és egészen 29-éig a Rák csillagképen halad keresztül. Ne csodálkozz azon, ha gondolkodásodat erős érzelmi impulzusok befolyásolják, és az elkövetkező időszakban a családdal kapcsolatos ügyek kerülnek érdeklődésed fókuszába.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha főnököd állandóan az utolsó pillanatra hagyja a sürgős tennivalókat, szokatlan szakmai vagy pénzügyi helyzetekben folyamodj szokatlan megoldásokhoz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tudásoddal, érdekes információddal kapcsolatban az a lényeg, hogy ha el tudod adni valamilyen oktatásként, akkor ezáltal hozhat hasznot, de merj alkudozni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma felidegesíthet a nyüzsgés, és mivel idegrendszered túl gyorsan működik ahhoz, hogy képes legyél lehiggadni, döntéshelyzetben nem lesz időd mérlegelni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a pasid már a közelgő futball VB lázában ég, bosszankodás helyett bulizz a barátnőiddel, őt meg hagyd bizonytalanságban, mert ez az ami, most bejön.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha túl sokat idegeskedsz, amióta a munkahelyeden új feladatokat lőcsöltek rád, talán át kellene értékelned korábbi nézeteidet a változásokkal kapcsolatban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Abban bízol, hogy jut majd időd nyelvtanfolyamra járni vagy valami újat tanulni, és ha nem vagy idegen egy ismeretlen városban, ne csodálkozz, ha valaki leszólít.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha felújítod a lakást, de túllépted a sokat emlegetett költség-előirányzatot, ma fogalmad sincs, hol spórold meg azt az összeget, amit hirtelenében elvertél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Régen beszéltél ennyit, annál is inkább, mivel két intelligens széptevőd is akad a mai társaságban, de az sem kizárt, hogy a harmadik viszi el a pálmát.

Bak (12. 22-01. 20.) Modern civilizációnk sebességmániás, mégse hagyd, hogy téged is megfertőzzön ez a ragályos kór, a helyes légzés viszont serkentheti a gondolkodásodat.

Melyik híres feminista a lelki társad a horoszkópod szerint?

Melyik híres feminista a lelki társad a horoszkópod szerint?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel olyan jól kiismered magad a számítógépek világában, ha kedvesed valami új műszaki ketyerére vágyik, ma biztosan találsz valami érdekeset számára.

Halak (02. 20-03. 20.) Szűk családi körben senki nem rejti véka alá a véleményét a mások ügyeiről – szerettek pletykálkodni, de ennek is megvan a jó oldala - törődtök egymással.

Ez is érdekelhet

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói