Ma az otthonodban érzed igazán biztonságban magad - Egymondatos horoszkóp: Május 26.

2020.május.26.

Mivel a Hold saját uralmi pozíciójában, a Rák jegyében található, s a délutáni órákban a Neptunuszhoz csatakozik, szokatlanul gondoskodó, segítőkész és házias leszel. Ma az otthonodban, családi környezetedben érzed igazán biztonságban magad, szívesen kényezteted szeretteidet, este viszont kíméld a gyomrodat, kerüld a gyorsbüféket, s főleg a nehéz ételeket! Ma elvégezhetsz minden tisztítási munkát, különösen a mosást. Kényeztesd magad aromaterápiás fürdővel, de este, amikor a Hold szembenállásba kerül a Plútóval, állj a sarkadra, ne hagyd, hogy a párod, úgy kezeljen, mint egy kislányt vagy csak egy ostoba háziasszonyt!

Kos (03. 21-04. 20.) Gondoskodó hajlamaid kerülnek előtérbe családi életedben, de nem követsz el szentségtörést, ha megérteted a főnököddel, hogy nem rendelkezhet feletted.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha távol vagy az otthonodtól, erős honvágy gyötörhet, és ha bizalmatlanság gyötör, próbáld meg kideríteni, mi takargatni valója lehet a párodnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nehezedre esik lemondani a pillanatnyi örömökről, talán elismered az olyan befektetések szükségességét, amelyek nagyobb anyagi biztonsághoz vezetnek.

Rák (06. 22-07. 22.) A Rákok a gondoskodó szülő archetípusát testesítik meg: ma szülői figuraként viselkedsz mindenkivel szemben, csak a párodhoz ne közelíts anyáskodva.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Gyomorpanaszok ellen beválik a túró: a túró amellett, hogy nagyon finom, kivédi telítettségérzetet, és méregtelenítő hatású tápanyagokkal látja el szervezetedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Este ruccanj ki a barátnőiddel, ne otthon várd, hogy betoppanjon a nagy Ő – most kell elfogadnod azokat a meghívásokat, amelyekre egyébként ügyet sem vetettél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Önkéntesen vállalt túlóráiddal meglágyíthatod főnököd és kollégáid szívét, de a munkahelyi elvárások megnehezíthetik a családoddal való kapcsolattartást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ne indulj hosszabb útra, de adódhat olyan helyzet, amikor a manipuláció és az erélyes fellépés helyénvaló, de csak végszükség esetén kockáztasd meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletkötés közben talán azon tűnődsz, vajon az ügyfeled ugyanolyan buzgalommal foglalkozna-e veled az ágyban, mint amilyet a pénzügyek iránt tanúsít.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod megint duzzog valamiért, semmi bajod nem származik abból, ha kikapcsolod az agyadat, és az ösztöneidre hallgatva átadod magad a szenvedélynek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ismerd fel, hogy önbecsülésed nem a szakmai és anyagi siker függvénye – a valódi önbecsülés fölötte áll mások elfogadó vagy elutasító véleményének.

Halak (02. 20-03. 20.) Alkotó fantáziád, kreativitásod virágzik, és ha eltöltöttél néhány romantikus órát a pasiddal kedvenc éttermedben, akkor se feledkezz meg a barátnőidről.

Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Demi Moore és Bruce Willis újra együtt!

Dobj el mindent: Demi Moore és Bruce Willis újra együtt!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói