Ma az újhold megzavarhatja a szervezeted - Egymondatos horoszkóp - december 18. hétfő

2017.december.18.

Újhold a Nyilasban! Mivel a Hold erői ma váltanak, délután már a Bak jegyébe lép, ez kissé igénybe veheti a szervezetedet. A hangulatod ennek ellenére optimista. Kedvező a nap első fele utazásra, de ha ki akarsz békülni a szomszédokkal, ezt is megteheted. Legyél viszont mértékletes a sportolásnál, főleg, ha hajlamos vagy az izomhúzódásra. S ne feledd: az újhold nemcsak kiváló böjtnap, hanem ilyenkor könnyebb leszoknod ártalmas szenvedélyeidről is. Ha ma szeretnéd abbahagyni a dohányzást, kevésbé szenvedsz az elvonási tünetektől, mint más napokon.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ma jó orrod van az üzlethez, betársulhatsz rokonaid vállalkozásába, de ebben az időszakban intenzitását tekintve szexuális életed is javulni kezd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Minél kidolgozottabb izomzattal rendelkezel, annál jobban megnő az önbecsülésed, de sikeres üzletasszonyként inkább a józan eszedre hallgass, mint a szívedre.

Rák (06. 22-07. 22.) Még az év végén is feltűnően sokat kell dolgoznod: nap mint nap millió elintéznivalód akad, viszont törődj az egészségeddel is, hiszen nélküle nincs karrier sem.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szinte kizárólag az ünnepekre gondolsz, rengeteg meghívást kapsz, és úgy ragyogsz, hogy abból csak egyetlen dologra lehet következtetni: szerelmes vagy!

Szűz (08. 24-09. 23.) Az évnek ebben a szakaszában különösen élvezed az otthoni légkört, készülsz az ünnepekre, de rengeteg tennivalód van a ház körül, s mind figyelmet igényel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Úgy készülődsz, mintha randira mennél, nem pedig munkaebédre, de egy hivatalos tárgyaláson azért lehet másról is beszélgetni, nem csak a szakmai értesülésekről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Talán már bevásároltál az ünnepekre, de ha túlköltekezted magad, kiadásaid nagyobbak voltak, mint amennyire telik, szükséged lehet kiegészítő keresetre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel ma nem lelkesedsz a főzésért, az ízek szempontjából tegyél világ körüli utat a városban: kezdd az olasz vendéglőben, majd folytasd egy görögben…

Bak (12. 22-01. 20.) Itt az idő egy kis pihenésre, hiszen az üzleti ügyek megvárnak, de ne legyél túl hiszékeny a férfiakat illetően, nehogy bedőlj egy jöttment hozományvadásznak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sok barátod van, újakat is szerzel, hiszen mostanában naponta kapod a meghívásokat, és különösen élvezed, ha részt vehetsz valamilyen csoporttevékenységben.

Halak (02. 20-03. 20.) Legfőképpen karriered foglalkoztat, élvezed a munkádat, azt viszont, hogy átmenetileg nincs időd a párodra, elkeseredés helyett fogd fel ideiglenes állapotnak.

Ez is érdekelhet

A 73. Emmy gála legfontosabb pillanatai - Helyszíni beszámoló Los Angeles-ből

A 73. Emmy gála legfontosabb pillanatai - Helyszíni beszámoló Los Angeles-ből

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján