Ma bánj takarékosan a kritikával - Egymondatos horoszkóp: január 3. vasárnap

2021.január.3.

Mivel a Szűz jegyében lévő gyakorlatias, alapos és lelkiismeretes Hold irányítja a vasárnapot, valódi kincs, nyereség vagy környezeted számára. Bölcsességed, tudásszomjad, megbízhatóságod és rendszereteted olyan adottságok, melyek nélkülözhetetlenné tesznek szeretteid számára. Foglalkozhatsz az egészségmegőrzés és a reformtáplálkozás témájával, de a Hold és az Uránusz barátságos rezgései a nap közepén azt sugallják, hogy néha merj kilépni a rutinból és ápold a barátságaidat. Az időpont arra is alkalmas, hogy átnézd a számláidat és átültesd a szobanövényeidet. Ha néhány zöld növényt a TV képernyője és számítógéped közelébe helyezel, ezek csökkentik azokat az elektromágneses hullámokat, melyek leszívják energiádat. Csak a kritikával bánj takarékosan!

Ma bánj takarékosan a kritikával - Egymondatos horoszkóp: január 3. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nem hagyod, hogy korlátozzon bizonytalan anyagi helyzeted, elvállalhatsz egy feladatot, ami nem éppen a szakma csúcsa, de plusz bevételt hoz a konyhára.

Bika (04. 21-05. 20.) A pasid segítőkész, mindenben számíthatsz rá, de ha azt hiszed, hogy nem elég izgalmas, akkor te gondoskodj némi kihívásról és újdonságról kapcsolatodban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma összejön a család, de ne a kijavítandó hibákat keresd, vagy azon morfondírozz, amit nem kedvelsz hozzátartozóidban, vagy amit nem tartasz helyesnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha pontosan megtervezted a mai programot, egyik barátnőd vagy szponzorod meghívására térj el a tervedtől, így anyagi támogatást is könnyebben kaphatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindenre van gondod, csupán saját anyagi érdekeidet hagyod figyelmen kívül, pedig nemcsak azokra kellene tekintettel lenned, akikről gondoskodnod kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha özönvíz előtti számítógéped összeköt megrendelőiddel vagy munkaadóiddal, és csak ily módon szerezhetsz munkát, cseréld le egy modernebb darabra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkaadóid úgy tekintenek rád, mint egy hasznos bútordarabra, de ha többet akarsz keresni, a pasid megtanít arra, hogy a számítógépet használd üzletkötésre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha van igazi barátnőd, ismerkedj meg az ő barátaival is, lehet, hogy lesz köztük egy számítógépes zseni, akire viszont a személyes szabadság igénye jellemző.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy nem a tiéd világ legjobb munkahelye, mégsem engedheted meg magadnak, hogy elveszítsd, viszont megtörhetsz néhány elavult szokást.

Bak (12. 22-01. 20.) Látod, annak idején hiába próbáltál bizonyosságot szerezni, nem ment, ma viszont egy váratlanul indult szerelem vagy pénzügyi ajánlat kiváló folytatást ígér.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Végezd odafigyeléssel apró teendőidet, ellenőrizd a könyvelésedet, és ha pénzt adsz kölcsön valamelyik közeli rokonodnak, akkor azt ajándéknak fogd fel.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy a kedvesed a munkája miatt túl elfoglalt ahhoz, hogy szerelmi ügyekkel foglalkozzon, de ha lerobbant a járgányod, biztosan felajánlja a segítségét.

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját