Ma bárkit meg tudsz győzni bárhol, bármilyen helyzetben - Egymondatos horoszkóp: november 4. szerda

2020.november.4.

Mivel a Hold az esti órákig az Ikrek jegyén halad át, könnyed derűs kapcsolatokra és kommunikációra van kilátás. Amikor a Hold ebédidő után harmonikus fényszöget zár be a Mérleg-Merkúrral, életedből nem hiányozhatnak a rokonok, az ismerősök, vagy éppen a korábbi kedveseid nevét, címét és telefonszámát tartalmazó feljegyzések, de csakis intelligens emberek keltik fel érdeklődésedet. Szakmai és személyes sikeredet pedig az határozza meg, milyen eredményesen működsz együtt másokkal. Amikor a Hold este már a Rák jegyében halad, a családodban érzed magad biztonságban, könnyen ráhangolódsz szeretteid kívánságaira, és szükségét érzed annak is, hogy anyáskodj felettük.

Ma bárkit meg tudsz győzni bárhol, bármilyen helyzetben - Egymondatos horoszkóp: november 4. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A legjobban értékelt tudásod az a képességed, hogy jól kijössz kollégáiddal, csak azt ne várd el másoktól, hogy kitalálják, mi a gondolatod és az óhajod.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem dolgozol inaszakadtáig, kis flört, kis munka, de egy megfelelő pillanatban kimondott szó elég ahhoz, hogy hasznot préselj ki abból, amivel foglalkozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A célszemély meghódításakor a kedvességgé és a bókoké a főszerep- hasznos tudni, hogy a másik nem képviselői szeretik a jó svádát, még inkább a humort.

Rák (06. 22-07. 22.) Minden rendben lesz, bár az utolsó pillanatig kétséges, hogy eljön-e egyik rokonod, vagy sem, de ha mégis melletted dönt, beavathatod őt életed eddigi regényébe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Úgy fogalmazol, mint egy diplomata: a végén még kiderül, hogy pályát tévesztettél, de ne temetkezz a munkába, hagyd magad elcsábítani egy lánybulira.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma anyagi és szakmai megbecsülésnek örvendhetsz a munkahelyeden, ám ha a barátnődnél vacsorázol, biztos, hogy nem akarod, hogy csak te egyél nehéz ételt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szinte mindenkivel ki tudsz jönni, bárkit meg tudsz győzni bárhol, bármilyen helyzetben, de az sem kizárt, hogy első díjat nyersz egy reklámkampányért.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ápold üzleti kapcsolataidat, ám ha tele vagy bizalmatlansággal a szeretőd iránt, időbe és őszinte kommunikációba telik, amíg megnyugszol: bízhatsz benne.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Környezetedben valaki jó benyomást akar tenni rád, és ha megpróbálja elnyerni a bizalmadat, add meg neki a lehetőséget, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden értékelik udvariasságodat, de merd kimondani, ha tetszik, vagy nem tetszik valami, csak este ne akard eljátszani a tökéletes háziasszonyt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A Hold kedvez az utazásnak, a társkeresésnek, de olyan partnert keresel, aki szívesen beszállna vállalkozásodba és a családi fészek melegéről is gondoskodna.

Halak (02. 20-03. 20.) Hamar rájössz, amikor a pároddal üzleti tárgyalásba bocsátkozol, hogy család, szerelem és üzlet nehezen fér össze egymással, este viszont hallgass az érzéseidre.

Ez is érdekelhet

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?