Ma belevághatsz az új diétába, sikeres leszel - Egymondatos horoszkóp: Május 31.

2018.május.31.

A fogyó Hold a Bak jegyében jár: a mai nap kedvez a kitartást igénylő munkáknak és a diéta megkezdésének. Egyél sok gyökeres zöldséget, a sóval viszont bánj takarékosan. A Hold harmonikus fényszöge a Bika-Uránusszal arra figyelmeztet, hogy kevésbé mereven állj hozzá a változásokhoz, kapcsolataidban legyél kevésbé tartózkodó, ne vegyél mindent túl komolyan, és tanulj meg néha kiszámítható kockázatokat vállalni. Ma selejtezhetsz a lomjaid között, vagy jelentkezz be a manikűröshöz körömápolásra.

Kos (03. 2l-04. 20.) Eljött az ideje, hogy végre anyagi hasznot is hajts a cégnek, s talán meg is teszed, s ha úgy érzed, megérdemled a fizetésemelést, semmiképpen se hagyd magad lerázni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha túl sokáig rejtegetted képességeidet a világ elől, akkor itt az ideje, hogy kihasználj egy váratlan lehetőséget, hiszen az Uránusz, nem hagyja, hogy berozsdásodj.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Számítsd ki, mennyibe kerül egy új vevő megszerzése, és ez mekkora hasznot hozhat, de ne keveredj olyan kalandba, aminek semmi köze a mélyebb érzésekhez.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy a párod és barátaid a tiédtől eltérő célokra és elfoglaltságokra akarják fordítani az idejüket, viszont gazdag programajánlattal lepnek meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Talán vegyes érzelmekkel nézed a munkádat, de hidd el, nem dolgozol fölöslegesen – ne aggódj, kollégáid sokra tartanak-, de néha próbálj meg lazítani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a rutin, az egyhangúság megölheti a szerelmet, a mai napon az a helyes, ha újításokkal, változtatásokkal próbálkozol - merj változtatni bevett szokásaidon!

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap alkalmas a fölösleges kacatok kiselejtezésére, a láb- vagy a bikinivonal-gyantázására, és száraz bőrödet is eredményesen táplálhatod olajos pakolással.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne kapd fel a vizet, ha a párod ma kifejti neked meglepően szabados nézeteit a házasságról, melyek szerint ez az intézmény rabszolgaság mindkét fél számára.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szenteld ma a legtöbb figyelmet a legérdeklődőbb ügyfeleknek vagy vevőknek, mert bár valószínűleg ők vannak kevesebben, mégis sokkal több hasznot hoznak.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha valami új és izgalmas, az értékesebbé tesz, ezért mindig egyre újabb és újabb ötletekkel és termékekkel kell előállnod ahhoz, hogy ne legyenek anyagi gondjaid.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz, mert könnyen elveszítheted a fejed, amikor munkatársaid vagy családod tagjai nem akarnak mást, csak téged megzabolázni, engedelmességre bírni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod ebédidőben csak telefonál egyet, máris rohansz a karjaiba, de az sem éppen rossz ötlet, ha felhívod egyik barátnődet, s érezteted vele, hogy gondolsz rá.

Ez is érdekelhet

Kapcsolatfüggőség - minden, amit tudnod kell erről a pszichológiai jelenségről

Kapcsolatfüggőség - minden, amit tudnod kell erről a pszichológiai jelenségről

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR