Ma beszélned kell a problémákról - Egymondatos horoszkóp - szeptember 23. vasárnap

2018.szeptember.23.

A Mérlegben lévő Merkúrt ma a Bak jegyében haladó Szaturnusz támadja: akadályok, korlátozások, közlekedési és kommunikációs problémák felbukkanására számíthatsz, ráadásul a pesszimizmus is eluralkodhat gondolkodásodon.

Ma beszélned kell a problémákról - Egymondatos horoszkóp - szeptember 23. vasárnap
Fotó: gihpy

Ne fecséreld az időt értelmetlen vitákra és akadékoskodásra, ne hidd, hogy csak neked lehet igazad, ne követelj túl sokat magadtól és ne ess kétségbe, ha ügyeid nem az elvárásaid szerint alakulnak. Legyél valamivel rugalmasabb, bánj csínján a kritikával még akkor is, ha olyan helyzetben találod magad, amelyet pillanatnyilag nem tudsz kezelni.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod vagy a munkaadód kész helyzet elé állít, közöld vele, hogy kitaláltad, miben mesterkedik, és ha elé teszed a megfelelő bizonyítékokat, meg is hallgat.

Bika (04. 21-05. 20.) Amikor kérdezel a pasidtól valamit, majdnem leharapja a fejed, de még rád is sózhat egy unalmas, elég igénytelen munkát büntetésből, amiért feleselni mertél.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a párod elemeli a pénzedet, kapcsolatotok nem tart sokáig, és ha rajtakapod, hogy másokat is becsap, állítsd pellengérre, de tanulnod kell ebből az esetből

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a "kedves" rokonok éket vernek közéd és a párod közé, aki bizonyítékok nélkül aligha hisz neked, tanulj meg önérvényesítő módon reagálni a bírálatokra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A közlekedésben kifoghatsz egy rémes dugót, de abban sem szabad reménykedned, hogy ha nem beszélsz a problémáidról, azok majd maguktól megoldódnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gondolkozz el azon, hogy mekkora szerepet játszik életedben az anyagiasság, hiszen emiatt elveszítheted az igazi értékeket, és kapcsolataid is tönkremehetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rokonaid elutasítanak, megsértik az önérzetedet, és nem bíznak benned, ne teljesítsd azokat a kéréseiket, amelyeket egy magabiztos nő visszautasítana.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma részed lehet kritikában, elutasításban, és ha bebizonyosodik a gyanúd, hogy egyik barátod vagy üzletfeled megkárosított, sohasem tudsz megbocsátani neki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egyesek kapzsisága nem ismer határokat, és ha az a gyanúd, hogy a párod vagy egyik barátod is közéjük tartozik, igyekezz minél előbb megszabadulni tőle.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha meg akarod tartani az állásodat, és boldogulni akarsz a szakmádban, határozd el, hogy nem szólsz be másoknak, akik le tudnak mondani a megjegyzéseidről.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Utazás közben megbírságolhatnak, valakinek a tisztességtelensége felbosszanthat, annak viszont örülhetsz, ha nem keveredsz a kedveseddel újabb szócsatákba.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha többször is kisegítetted barátodat vagy a párodat, de ő még nem adta meg a kölcsönt, tedd szóvá, hogy te is komoly gondba kerülsz, ha nem fizeti vissza.

Ez is érdekelhet

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?