Ma bízd magad nyugodtan a megérzéseidre - Egymondatos horoszkóp - január 6. szombat

2018.január.6.

A harmonikus Merkúr-Uránusz rezgéseknek köszönhetően kiderülhet, hogy remekül megélhetsz eredeti ötleteidből, hobbidból vagy kreativitásodból. Ha ismerkedni szeretnél, böngészd az internet társkereső oldalát, ha viszont társasági programot terveztél a hét végére, humorérzékeddel sikerül lenyűgöznöd hallgatóságodat. Újságírók, feltalálók, reklámszakemberek, riporterek, kutatók különleges előnyt élveznek, újszerű ötleteikkel vagy mondanivalójukkal könnyen felkelthetik a közönség érdeklődését. Amikor hirtelen kell döntenünk, bízzuk magunkat intuíciónkra, ezen a hétvégén ugyanis "Heuréka-ötletek" pattannak ki agyunkból.

Kos (03. 21-04. 20.) Keress munkát a neten, és ha egy külföldi főiskola pár napos tanfolyamot szervez a számítógépekkel kapcsolatos új fejlesztési eredményekről, azonnal csomagolj.

Bika (04. 21-05. 20.) Kedvesed jó megoldást ajánl pénzügyi problémádra, de ne írj alá munkaszerződést, és csak akkor vágj bele egy vállalkozásba, ha mindent alaposan átgondoltál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma egymást érik a váratlan helyzetek és találkozások, és módod lesz egy olyan kapcsolat kialakítására is, mely meggyőz korábbi előítéleteidnek helytelenségéről.

Rák (06. 22-07. 22.) Friss szelek fújdogálnak a cégnél, főnököd kedvezően fogadja javaslatodat, de még nincs minden együtt ahhoz, hogy önreklámod igazán eredeti legyen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem gondoltad ki előre, mit mondj neki, de megtalálod a megfelelő hangot, mert meg tudod győzni kedvesedet: ráadásul még a játékszerencse is neked kedvez.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mindenképpen gondold meg, mikor fogsz otthonod átalakításához vagy üzleti vállalkozásodhoz, s kérj tanácsot, hogyan forgasd a pénzt, mibe érdemes befektetned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Azoknak a pároknak, akik meg akarják oldani nézeteltéréseiket, és meg akarják újítani kapcsolatukat, most kell megbeszélniük, mi miért és hogyan történt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nincs munkád, most keress, de egy szakmai vagy üzleti kérdésben igyekezz tisztán látni, így rögtön ráérzel, mikor jön el a változtatás pillanata.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Célozz meg egy olyan posztot, ahol lehetőséged van kreativitásod és eredeti elképzeléseid hasznosítására, humorérzéked pedig igen hasznos lehet ismerkedéskor.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy lakást vagy állást cserélj, kapkodásod miatt ugyanis az életed csak kész zűrzavar lesz, te magad pedig állandóan ideges.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pénzt érő ötleted támad, de mivel vállalkozóként új megbízásokra és új kapcsolatokra van szükséged, az internetes kommunikációval lehetőségeid egyre bővülnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha munkában, pénzügyekben új lehetőség bukkan fel, neked csak rá kell bólintanod; remek ötleted támadhat bevételnövelésre, amelyre partnered is vevő lesz.

Ez is érdekelhet

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói