Ma biztos célbe érsz - Egymondatos horoszkóp: Február 24.

2017.február.24.

A Vízöntő-Hold és a Kos-Vénusz barátságos fényszögének köszönhetően akár erre indulsz el, akár arra, önállóságod, termékeny ötleteid, különleges adottságaid révén egyaránt célba érsz. Ma könnyen barátkozol, fontosak számodra a kapcsolatok, de nem szeretnéd lekötni magad senki mellett. A csapatmunka jól megy, beszerezhetsz valami technikai újdonságot is, de a háztartáshoz nem fűlik a fogad, és nem hagyod, hogy bárki is veszélyeztesse a függetlenségedet. Ma érdemes pihentesd a lábaidat és kerüld a hosszas álldogálást.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha új szerelmi kapcsolatba kezdtél, akkor vegyél néhány új cuccot, s fogadd meg a barátnőd tanácsát: a legkényelmesebb ruháidat tűntesd el a szekrény aljában.

Bika (04. 21-05. 20.) Eszedbe villanhat egy jó megoldás a munkahelyeden, de a magasabb pozíciót elérve úgy látod, hogy ez a szint már a magányos esték és hétvégék vidéke.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Esélyed nyílik külföldi kiküldetésre, üzleti utazásra, ami ismeretekkel gazdagít, és villámcsapásként ér az a vonzalom, amelyet egy ismerősöd tanúsít irántad.

Rák (06. 22-07. 22.) Megszerezheted az álommunkát és az álomfizetést, és némi kísérletező kedvvel olyanra alakíthatod a szexuális életedet, amilyenről mások csak ábrándoznak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nagyon kell vigyáznod. nehogy ez a Vízöntő vagy egyik útitársad azért avatkozzon bele az életedbe, hogy felborítsa lelki békédet, és aztán továbbálljon.

Szűz (08. 24-09. 23.) A hosszan tartó állás és ülés ma fokozza a visszértágulat veszélyét, de a világért se szalaszd el egy előnyös üzleti ajánlat vagy szédítően izgalmas kaland lehetőségét

Mérleg (09. 24-10. 23.) Horoszkópod szerint megértél az új szexuális tapasztalatokra, de ha nem szereted a tiszavirág-életű kapcsolatokat, akkor ez a Kos vagy Vízöntő nem neked való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A munkában remekül megértitek egymást, de ha szerelemről, családról meg házasságról álmodozol, nem biztos, hogy ez elég ez egy tartós kapcsolathoz,

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha mersz olyan lépéseket tenni a magánéletedben és a vállalkozásodban, amelyek a már jól kiismert területeken kívülre visznek, csak nyerhetsz vele.

Bak (12. 22-01. 20.) Előfordulhat, hogy új bevételi lehetőségre bukkansz, de találónak véled kedvesed panaszát, mely szerint az üzleten és a munkán kívül nincs más szenvedélyed:

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sokat dolgozol, nincs időd arra, hogy igazán megismerd a pasikat, akikkel összehoz a sors, de ennek ellenére futnak utánad, és mindig kéznél van néhány.

Halak (02. 20. – 03. 20.) A véráramlással kapcsolatos zavarokat komolyan kell venned, és ha a párod egy üzleti találkozó kedvéért egyszerűen faképnél hagy, hogy bízhatnád rá magad?

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói