Ma bosszant a munka, de vigasztal a szerelem - Egymondatos horoszkóp - augusztus 29. kedd

2017.augusztus.29.

A Nyilas Hold barátságtalan fényszöge a hátráló Szűz-Merkúrral lehet az oka annak, hogy a munkáddal vagy tárgyalásaiddal összefüggő túlzó elvárásaid nem teljesülnek, ráadásul az aprólékos és értelmetlen munkát is utálod. Igazából utazni vagy művelődni szeretnél. Na de a munka az munka, ha egyszer elvállaltad, el kell, hogy végezzed. Ám a Hold és a Vénusz harmonikus aspektusa miatt kell, hogy érezd a szerelem mindent elsöprő erejét. Legfőbb erősséged az optimizmus, és az a különleges adottság, hogy a világ minden táján feltalálod magad.

Kos (03. 21-04. 20.) H a párod playboy-allűrjei zavarnak, add tudtára, hogy nem vagy játékszer, akit használat után el lehet dobni, de a nap első felében ne ítélj elhamarkodottan.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne keverd össze a szerelmet és az üzletet, de a szenvedélynek nemcsak a hálószobában van helye, kiderülhet ugyanis, hogy az otthonteremtés a szenvedélyed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne kritizálj, ne adj, kéretlen tanácsot, de ha szeretnél a társaság és kedvesed figyelmének középpontjába kerülni, ne tűrd el, hogy más nő a háttérbe szorítson!

Rák (06. 22-07. 22.) Egészen biztos lehetsz benne, hogy kitűnően együtt tudsz dolgozni egy Szűzzel vagy Nyilassal, akár vannak előítéletei a nőkkel kapcsolatban, akár nincsenek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szabadság ma felhasználható társkeresésre, de ahhoz, hogy a lehetőségből valóság legyen, olyan helyeken jelenj meg, ahol sokkal több a férfi, mint a nő.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha pénzről vagy állásról tárgyalsz, viselkedj úgy, mint a bársony, ne okoskodj, hallgasd figyelmesen a másikat ahelyett, hogy a saját ellenérveiden munkálkodnál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne palástold gondolataidat azok előtt, akikben megbízol, de ha jól felkészülsz egy szakmai vagy üzleti megbeszélésre, az jelentősen megkönnyíti a helyzetedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha tekintélyt, elismerést és pénzt akarsz, akkor kényszerítsd magad, hogy az előmeneteli lehetőségeidre gondolj, de ne legyenek hátsó szándékaid a főnököddel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kíméletlen őszinteséged mély sebeket ejthet, de izgalmas túrán vehetsz részt, ahol talán az igazi is felbukkan a megfelelő helyen és megfelelő időpontban.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon megnyugtatóbb az ellenséget megbékíteni, mint legyőzni, hiszen egy megbékített ellenség nem ellenség többé, egy legyőzött ellenség viszont az marad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Váratlan kiadásra számíthatsz, és ha elmész szórakozni a barátnőiddel, öltözzetek ki, de ne csodálkozz azon, hogy mindent tudni akarnak az új pasidról.

Halak (02. 20-03. 20.) Főnököd a magas munkabér fejében jó teljesítményt vár el tőled, ezért ahhoz kell hozzászoknod, hogy a munkádra koncentrálj, és ne a magánügyeiddel foglalkozz.

Ez is érdekelhet

Tomán Szabina: „Tudj tükörbe nézni, és szembenézni a problémákkal”

Tomán Szabina: „Tudj tükörbe nézni, és szembenézni a problémákkal”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói