Ma bosszanthat, hogy nem találod az egyensúlyt - Egymondatos horoszkóp - szeptember 12. szombat

2020.szeptember.12.

Mivel ma a Hold a Rákban tartózkodik, a család, a biztonság és az érzelmek körül forog a világ, de a Bakban lévő Jupiter szembenállása miatt bosszanthat, amikor képtelen vagy összeegyeztetni családi életedet a karriereddel.

Erős hangulatingadozásoknak lehetsz kitéve, a kora esti órákban pedig a támadott Hold tehet arról, hogy gyomor- és májproblémák léphetnek fel. Kerüld tehát a nehezen emészthető ételeket és az alkoholt! Később viszont, amikor a Hold trigon fényszöget zár be a Neptunusszal, fejezd ki kreativitásodat, gazdagítsd párkapcsolatodat és környezetedet szépséggel és szeretettel.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha egy otthoni munkára úgy tekintesz, mint alkalmat arra, hogy élvezd a nehézségek leküzdését, nem azért fogsz dolgozni, mert "muszáj", hanem mert magad akarod.

Bika (04. 21-05. 20.) Bárhol laksz is, tudnod kell, hogy vannak vonzó éttermek - egy kis pénzzel és egyik barátoddal fel lehet deríteni, melyik a legjobb étterem a környékeden.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha barátoknak vagy rokonoknak pénzt kölcsönzöl abban a hitben, hogy valamikor azt viszontlátod, talán még annak is kiteszed magad, hogy megszakad a kapcsolat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne rágódj a múlton, ne harcolj a sebezhetőséged ellen, az esti órákban viszont egy csöppet se félj karrierlovag pasidat meghívni egy igazi romantikus vacsorára.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel ösztönzésre van szükséged, hogy dolgozz, látnod kell, hogy a munkád meghozza, ami tisztességesen jár érte, de kíméld a gyomrodat és lazíts a kádban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Itt az alkalom, hogy meghívd a barátaidat, vagy társaságot keress, de vésd az agyadba, hogy a szexuális élet is fontos, ne rendeld alá más elfoglaltságoknak!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma egyszerűen lehetetlen munkaadód, partnered és családod kedvére tenni, mert úgy érzed, kihasználnak, és sokkal többet követelnek, mint amit adni tudsz nekik.

Ez a hat csillagjegy a legszerethetőbb személyiség a párkapcsolatban

Ez a hat csillagjegy a legszerethetőbb személyiség a párkapcsolatban

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha utazást terveztél, amelynek lehetőségét még nem teremtetted meg, ne indulj el, az esti órákban viszont legtitkosabb vágyaidat is megoszthatod a pasiddal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vállalkozásod veszteséget termel: lehet, hogy nincs szükséged biztosításra, de ha mégis bekövetkezik a baj, akkor elengedhetetlen, hogy rendelkezz eggyel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a karrieredet építed, elnyomod az érzéseidet, nem szakítasz időt arra, hogy a pároddal lehessél, legalább este mondd el neki, milyen fontos neked ez a kapcsolat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a munkahelyeden vagy a rokonságban valaki hátba támad, vagy gáncsot vet felemelkedésednek, kissé tolakodónak kell lenned ahhoz, hogy észrevegyenek.

Halak (02. 20-03. 20.) Túl sok érzelmi energiát pocsékolhatsz el arra, hogy igyekszel kitalálni, mások mit szeretnének, de a párod társaságában vacsorázni – maga a mennyország.

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla