Ma csalódást okozhatnak a túlzó elvárásaid - Egymondatos horoszkóp - április 16. hétfő

2018.április.16.

Az Uránusszal együttállásban lévő Kos-újholdat ma a kihívások, kalandok, az izgalmak, a meggondolatlan tettek és reakciók jellemzik. Mivel a Bikában lévő Vénusz a hét első felében szembenállásba kerül a Skorpió-Jupiterrel, hajlamos lehetsz mértéktelenségre, önmagad kényeztetésére, kényszeres költekezésre, ráadásul túlzó elvárásaidat mind a párkapcsolatban, mind az üzleti életben keserves kijózanodás követi. Óvakodj a szerencsejátékoktól, ne költekezz kölcsönökből, és azzal legyél tisztában, hogy nem úszhatod meg a törvényszegést.

Kos (03. 21-04. 20.) Számodra a Kos jegyében lévő újhold az újrakezdés ideje, de ha válófélben vagy, és vagyonmegosztási perre kerül sor, dörzsölt ügyvédre lehet szükséged.

Bika (04. 21-05. 20.) Váratlanul felbukkan valaki a múltból, s fel akarja újítani a kapcsolatot, ám a párodnak nem tetszik a gondolat, hogy elsősorban a vagyona miatt vonzódsz hozzá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma érdekes emberekkel kerülsz kapcsolatba, de semmi túlóra, semmi félrelépés, nehogy szó érje a ház elejét, inkább fogadjátok meg, hogy több veszekedés nincs.

Rák (06. 22-07. 22.) A munkahelyi és anyagi ellentétek kiéleződnek, túlzó elvárásaidnak csalódás lehet a következménye, ráadásul a magánéletedben is konfliktus mérgezi a levegőt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megérdemelsz egy kis vakációt, de óvakodj attól, hogy az állásoddal vagy egy drága beruházással összefüggő rögeszméd mellett jóban-rosszban kitarts.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy közös befektetés megmozgatja a fantáziádat, de üzleti utazással, párválasztással vagy szerződéskötéssel kapcsolatos ügyben jó, ha alászállsz a fellegekből.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma lesz időd kapcsolataiddal foglalkozni, ám ha olyan dolgokba próbálnak belevinni, ami törvénytelen, nemet kell mondanod a gyanús üzleti ajánlatokra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vedd figyelembe, hogy az állandó túlórázás árt az egészségednek, a pároddal pedig meg kell fogadnotok, több veszekedés, anyagi vita és féltékenykedés nincs.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kreatív hajlamaidat készpénzre válthatod, de ha a munkahelyed túl sokat követel tőled, s rengeteg a túlóra is, kevés időd marad kapcsolataid és az élet élvezésére.

Bak (12. 22-01. 20.) Családi körben anyagi kérdéseket kell tisztázni, de semmi kifogásod, hogy egy kaland jöjjön az életedbe, emiatt azért még ne akaszd szögre a foglalkozásodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A reggeli órákban ismerőseid sűrűn telefonálnak, ám ami a munkádat és a lakáshelyzetedet illeti, válogass, ma nem dobhatod félre az elővigyázatosságot.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha többet akarsz keresni, talán pályamódosítást hajtasz végre, de anyagi, jogi vagy tanulmányi ügyekben a megbízhatóság nem éppen magától értetődő dolog.

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói