Ma délután ne dönts érzelmi ügyekben - Egymondatos horoszkóp - október 18. kedd

2016.október.18.

Ameddig a Hold délutánig a Bika jegyében tartózkodik, könnyen összeszedhetsz egy mandula, vagy torokgyulladást. Akinek érzékeny a torka, hordjon selyem- vagy gyapjúsálat, a szintetikus anyagok ugyanis mágnesként vonzzák a bacikat. A nap második felében az Ikrek-Hold és a Nyilas-Vénusz szembenállása miatt érzelmi ügyeinkben képtelenek leszünk józan döntéseket hozni. Megeshet, hogy a várva várt telefonhívás elmarad, de ne aggódj, ez is csak a telefonos játszmák egyik válfaja. Csalódás esetén viszont kísértésbe eshetünk, hogy válogatott finomságokkal, édességekkel vigasztaljuk magunkat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma növekszik benned az érzelmi és értelmi vonzódás, de mivel új lovagod elég felszínes, mindenkinek hevesen teszi a szépet, egy szavát sem szabad elhinned.

Bika (04. 21-05. 20.) Muszáj ráébredned, hogy szórod a pénzt, és óvakodnod kell attól, hogy a költekezéseddel vágj vissza valakinek, amiért a kapcsolatotok messze van a tökéletességtől.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ikrek-énedből adódóan olyan vagy, mint a vízcsepp a forró platnin, alighogy feltűnsz partnered életében, már el is tűnsz; talán megváltoznál, ha családod lenne.

Rák (06. 22-07. 22.) Úgy érzed, hogy igényeid nem érdeklik szeretteidet, mert jogtalanok, és mivel könnyen túlreagálsz helyzeteket, ma ne fogadj barátot, randevút se tervezz mára.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kitűnően érzed magad barátaid társaságában, a pasik is tülekednek érted, de félő, hogy olyan fazon udvarol neked, aki nem érdeklődik irántad komolyan.

Szűz (08. 24-09. 23.) Igyekezz haza, hagyd a munkahelyeden gondjaidat, mert ha ez nem sikerül, családi nézeteltérésre számíthatsz: az együttélés ma igen sok alkalmazkodást követel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Igazságot osztani, másokat vigasztalni, segíteni nem könnyű feladat, de elkerülhetetlen; érzékenységed jó befektetés, vállalkozásként kezelni azonban nem szabad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Olvass pénzgazdálkodással foglalkozó könyveket, hiszen pénzzel bánni – nem valami egyszerű dolog, de partnerkapcsolatod elmélyítésével ne is kísérletezz!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Párkapcsolatodban egy működő kompromisszum nem más, mint engedmény fejében eredmény, de nem árt, ha függetleníted magad az érzelmeidtől.

Bak (12. 22-01. 20.) Türelmesen végighallgatsz mindenkit, ám nem vagy hajlandó együtt ríni, sem a pasidban megbízni, aki ugyan kedves és érdeklődő, de időnként nyomtalanul eltűnik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jogosan háborodsz fel, miután elfogadtad egy pasi udvarlását, az pedig rútul cserbenhagyott: kedvesed váratlan pálfordulása teljesen érthetetlen számodra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedvesed figyelmen kívül hagyja érzelmi igényeidet, nem kell mentségeket keresned, nem kell magyarázkodnod, hogy miért nem teszed meg, amit ő akar.

Ez is érdekelhet

Kate Middleton istennő a Top Gun filmpremierjén

Kate Middleton istennő a Top Gun filmpremierjén

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?