Ma dúskálsz az energiában! - Egymondatos horoszkóp: Február 3.

2018.február.3.

A Vízöntő-Merkúr és a Nyilas-Mars jóindulatú fényszögének ajándéka a hatalmas mennyiségű szellemi és fizikai energia. Jó döntéseket hozol, bátran kimondod, amire gondolsz, tudományos, technikai készségedből hasznot húzhatsz, ráadásul stratégiai érzékednek és meggyőző képességednek köszönhetően tárgyalásaid sikerében is bízhatsz. Gondolataidat, terveidet megvalósíthatod a gyakorlatban, és mivel képes leszel bármilyen helyzetben gyorsan reagálni, a sportolásnak és az autóvezetésnek is kedvez a mai nap. Ha munka után szeretnél kikapcsolódni, hívd össze a barátaidat egy sakk- vagy bridzspartira.

Ma dúskálsz az energiában! - Egymondatos horoszkóp: Február 3.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Barátaid, régi kollégáid örülnek, hogy újra láthatnak, egy szervezetben pedig, amelyhez csatlakoztál, valaki számít a szakértelmedre, ötleteidre és a kapcsolataidra.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyeden nyitott vagy az újdonságokra, és minél érthetőbben fejezed ki magad egy tárgyaláson, annál kevésbé kell keményen vagy undokul viselkedned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha utazást terveztek a pároddal, és szeretnéd megbeszélni vele, mikor induljatok, addig ne hagyd békén, amíg nem dönt, de hagyd meg neki a döntési szabadságot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ezen a napon szakmailag vagy anyagilag előbbre jutsz, élvezed a szex spontán formáját, és ha kifejleszted magadban a "képes vagyok rá" attitűdöt, bármit elérhetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy problémára megtalálod a megoldást, de ne hidd, hogy mindent te tudsz jobban, és ha kíváncsi vagy az igazságra: párod néha elviselhetetlen okostojásnak tart.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel ma ügyesen forgatod a szavakat, felvételi beszélgetés vagy üzleti tárgyalás során közöld egyértelműen, hogy az anyagi szempontokat is szem előtt tartod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Előnyös helyzetből tudsz tárgyalni, a mai nap izgalmas új kapcsolatot, szellemi kihívást tartogat, életed párja pedig tudja, miként kell a kedvedben járni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem kell költözködnöd ahhoz, hogy jól fizető munkát, új ügyfeleket és megbízásokat szerezz, a mai napon nincs szükséged másra, mint egy jó számítógépre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha sokan keresnek telefonon, hívd vissza a sürgőseket, érvényesítheted az érdekeidet; kedvesedről kiderül, hogy vérmesebb, mint amilyennek látszik.

Bak (12. 22-01. 20.) Ötleteidet pénzre tudod váltani, nem származik hátrányod abból sem, ha felfeded titkaidat, de azt már nem kell eltűrnöd, hogy a kedves rokonság rajtad élősködjön.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel erős tárgyalási helyzetbe kerülsz, ha elég ügyes és meggyőző vagy, egyesek azzal hálálják meg nyitottságodat, hogy megvásárolják ötleteidet, termékeidet.

Halak (02. 20-03. 20.) A megfeszített munkatempó kimeríthet, ezért érdemes lenne fontolóra venned: milyen anyagi kockázattal jár, ha megválsz a munkahelyedtől és új állást keresel?

Ez is érdekelhet

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?