Ma egy izgalmas erotikus kalandból szenvedélyes szerelem születhet - Egymondatos horoszkóp: február 2. vasárnap

2020.február.2.

A hét utolsó napján a harmonikus Halak-Vénusz és a Bak-Plútó fényszögnek köszönhetően ösztönösen felismered, ki az, akiben száz százalékig megbízhatsz, és ki az, aki titokban esetleg ártani akar neked. Ami a szerelmi és szexuális életedet illeti, tökéletesen képes vagy élvezni a tabuk és bűntudat nélküli szexet, és végre a szex is együtt jár a szerelemmel. Az erőteljes vonzerő és karizma egyesekből sikeres művészt, színészt vagy üzletasszonyt faraghat. Ebből a konstellációból legtöbbet a művészek, zenészek, vállalkozók és a szerelmesek profitálhatnak, ám ha a cégednek üzlettársra vagy befektetőre van szüksége, talán az alkalmas személy is feltűnik a színen. Üzleti kapcsolatok, társulások az elvárásoknak megfelelően alakulnak, egy izgalmas erotikus kalandból pedig szenvedélyes szerelem lehet.

Ma egy izgalmas erotikus kalandból szenvedélyes szerelem születhet - Egymondatos horoszkóp: február 2. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A párod azt képzeli, viszonyod van a főnököddel, de még ennél is jobban bosszant a feltételezés, mely szerint karriered előmozdítására használod szexuális vonzerődet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha utazáskor vagy egy partin egy vonzó személyt pillantasz meg, bátran kezdeményezz: semmi sem lehetetlen, a célszemély megfelel az általad felállított mércének.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkában, anyagiakban előrelépés, az a bizonyos belső hang pedig arra figyelmeztet, hogy egyik kollégád vagy üzletfeled gyakorlatilag tálcán kínálja fel magát.

Rák (06. 22-07. 22.) Jaj, hogy élvezed ma azokat a ritka alkalmakat, amikor uralkodó típusú párodból előcsalogatod a mélyebb érzelmeket, s így lelki nyugalmát megbolygathatod!

Oroszlán (07. 23-08. 23.)
Hadvezéri elmével, stratégiai érzékkel megáldott üzletasszonyként némi manipulációval anyagi haszonra, új befektetőre teszel szert, a szex pedig formában tart.

Szűz (08. 24-09. 23.) Némi furfanggal sikerülhet legyőznöd szerelmi vagy üzleti versenytársaidat, és alig várod, hogy viszontlásd a pasit, aki megszabadított gátlásaidtól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha dolgozol, bőségesen megfizetnek, de ha mégsem tudsz rendesen megélni a keresetedből, költözz kisebb lakásba, vagy add ki a tulajdonodban lévő ingatlant.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma működik a végzetes vonzerő, éld ki erotikus vágyaidat, de ne lepődj meg, ha az értelmi és érzelmi intimitás ugyanakkora örömet okoz, mint a testi.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha választanod kell, hogy becsődölsz, vagy rokonaidtól kérsz támogatást, gyűrd le a büszkeségedet, de ingatlanügyben kihagyhatatlan lehetőség adódhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Főnököd vagy kedvesed úgy issza a szavaidat, mint a nektárt, művészként rajonganak érted, de az sem kizárt,a szex pedig érzelemvilágodat gazdagítja.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nagy buzgalommal intézed üzleti ügyeidet, megtisztelő ajánlatot kapsz, de ne hagyd, hogy a főnököd még a hét végére is a nyakadba varrjon egy feladatot.

Halak (02. 20-03. 20.) Művészként, kreatív személyiségként a közönség kedvence lehetsz, és olyan valakivel hoz össze a sors, akinek segítségével vállalkozásod is virágzásnak indul.

Ez is érdekelhet

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet