Ma egy izgalmas erotikus kalandból szenvedélyes szerelem születhet - Egymondatos horoszkóp: február 2. vasárnap

2020.február.2.

A hét utolsó napján a harmonikus Halak-Vénusz és a Bak-Plútó fényszögnek köszönhetően ösztönösen felismered, ki az, akiben száz százalékig megbízhatsz, és ki az, aki titokban esetleg ártani akar neked. Ami a szerelmi és szexuális életedet illeti, tökéletesen képes vagy élvezni a tabuk és bűntudat nélküli szexet, és végre a szex is együtt jár a szerelemmel. Az erőteljes vonzerő és karizma egyesekből sikeres művészt, színészt vagy üzletasszonyt faraghat. Ebből a konstellációból legtöbbet a művészek, zenészek, vállalkozók és a szerelmesek profitálhatnak, ám ha a cégednek üzlettársra vagy befektetőre van szüksége, talán az alkalmas személy is feltűnik a színen. Üzleti kapcsolatok, társulások az elvárásoknak megfelelően alakulnak, egy izgalmas erotikus kalandból pedig szenvedélyes szerelem lehet.

Ma egy izgalmas erotikus kalandból szenvedélyes szerelem születhet - Egymondatos horoszkóp: február 2. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A párod azt képzeli, viszonyod van a főnököddel, de még ennél is jobban bosszant a feltételezés, mely szerint karriered előmozdítására használod szexuális vonzerődet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha utazáskor vagy egy partin egy vonzó személyt pillantasz meg, bátran kezdeményezz: semmi sem lehetetlen, a célszemély megfelel az általad felállított mércének.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkában, anyagiakban előrelépés, az a bizonyos belső hang pedig arra figyelmeztet, hogy egyik kollégád vagy üzletfeled gyakorlatilag tálcán kínálja fel magát.

Rák (06. 22-07. 22.) Jaj, hogy élvezed ma azokat a ritka alkalmakat, amikor uralkodó típusú párodból előcsalogatod a mélyebb érzelmeket, s így lelki nyugalmát megbolygathatod!

Oroszlán (07. 23-08. 23.)
Hadvezéri elmével, stratégiai érzékkel megáldott üzletasszonyként némi manipulációval anyagi haszonra, új befektetőre teszel szert, a szex pedig formában tart.

Szűz (08. 24-09. 23.) Némi furfanggal sikerülhet legyőznöd szerelmi vagy üzleti versenytársaidat, és alig várod, hogy viszontlásd a pasit, aki megszabadított gátlásaidtól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha dolgozol, bőségesen megfizetnek, de ha mégsem tudsz rendesen megélni a keresetedből, költözz kisebb lakásba, vagy add ki a tulajdonodban lévő ingatlant.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma működik a végzetes vonzerő, éld ki erotikus vágyaidat, de ne lepődj meg, ha az értelmi és érzelmi intimitás ugyanakkora örömet okoz, mint a testi.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha választanod kell, hogy becsődölsz, vagy rokonaidtól kérsz támogatást, gyűrd le a büszkeségedet, de ingatlanügyben kihagyhatatlan lehetőség adódhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Főnököd vagy kedvesed úgy issza a szavaidat, mint a nektárt, művészként rajonganak érted, de az sem kizárt,a szex pedig érzelemvilágodat gazdagítja.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nagy buzgalommal intézed üzleti ügyeidet, megtisztelő ajánlatot kapsz, de ne hagyd, hogy a főnököd még a hét végére is a nyakadba varrjon egy feladatot.

Halak (02. 20-03. 20.) Művészként, kreatív személyiségként a közönség kedvence lehetsz, és olyan valakivel hoz össze a sors, akinek segítségével vállalkozásod is virágzásnak indul.

Ez is érdekelhet

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

Te is a borító alapján ítélsz? – interjú Földi Andreával, az Athenaeum kiadó művészeti vezetőjével

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?