Ma egyeseket utolérhet a szerelmi villámcsapás - Egymondatos horoszkóp: január 16. csütörtök

2020.január.16.

A Halak jegyében lévő Vénusz és a Bika-Uránusz szextil fényszöge szerelmi ügyekben, anyagiakban vagy kreatív tevékenységedben új kezdetet jelez. Érdemes szakítani megrögzött szokásaiddal és kockázatot vállalni mind a szerelemben, mind pénzügyekben. Ha szeretnéd felfrissíteni unalmassá vált kapcsolatodat, hallgass a megérzéseidre, legyél spontán, lepd meg a párodat egy romantikus programmal! Egyeseket utolérhet a szerelmi villámcsapás, de az Uránusz inkább a laza, kötetlen viszonyoknak kedvez, semmint a hosszú távú elkötelezettségnek. Most érdemes felújítani társasági és üzleti kapcsolataidat, és ha munkára fogod fantáziádat és művészi vénádat, váratlan bevételre tehetsz szert. Megeshet, hogy némi protekcióval olyan ajtók tárulnak fel előtted, amelyeken eddig hiába kopogtattál.

Ma egyeseket utolérhet a szerelmi villámcsapás - Egymondatos horoszkóp: január 16. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Művészek, szabadúszók számára olyan bevételi lehetőség bukkan fel, amely nem nevezhető mindennapinak, de a párod vagy egyik barátod a pénzedre pályázhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Kisebb vagyonra tehetsz szert azzal, hogy ráérzel az új trendekre, ráadásul egy váratlanul kialakult kapcsolat révén megszerezheted álmaid állását.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szeretnéd, hogy művészi adottságaidat elismerjék, akkor dobd be magad, de munkahelyi kalandod miatt könnyen egy intrika középpontjába kerülhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha meghívást kapsz egy ismeretlen társaságba, új ismeretség vagy üzleti ajánlat kapcsolat révén pénzhez juthatsz - magánéletedbe pezsgést hozhat egy váratlan utazás.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Izgalmas erotikus élményt, váratlan munkalehetőséget ígér a mai nap, de a személyes kapcsolatok jelentik a kulcsot, hogy új üzleti lehetőségek után nézz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tűzd programodra, hogy a pároddal rendszeresen kerestek közös szórakozási lehetőségeket, vedd számba, mi az, amit mindketten élveztek: utazás, közös üzlet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Új munkalehetőség és bevételi forrás a láthatáron, de ha addig vársz, amíg egy újító ötlet kész arra, hogy elfogadják, már késő, valaki megelőzhet a kiaknázásával.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Próbáld meg elkerülni, hogy karjaid polipként fonódjanak a párod nyakára, aki most csak romantikát és nem szoros közelséget keres a kapcsolatotokban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Igyekezz összeegyeztetni otthoni életedet a munkáddal és szerelmi életeddel, bőröd feszessége érdekében pedig gyakran használj váltott hideg-meleg zuhanyt.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvet kaphatsz a kockázatvállaláshoz és az internetes ismerkedéshez, de valószínű, hogy izgalmas együttlétet, nem szoros közelséget keresel kapcsolatodban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hozzátartozóid elvárják, hogy jó családfenntartó legyél, de értesd meg velük, hogy a családfenntartás anyagi terhei mellett osztozzatok az otthoni teendőkön is.

Halak (02. 20-03. 20.) Hallgass az ösztöneidre, melyek azt súgják, hogy érdemes azzal a jómódú pasival randiznod és üzletelned, akit a világhálón vagy egy koncerten ismertél meg.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről