Ma elhamarkodott döntéseid miatt zűrös helyzetekbe keveredhetsz - Egymondatos horoszkóp - október 19. péntek

2018.október.19.

A Merkúr és a Mars quadrát fényszöge heves szóváltások és közlekedési balesetek veszélyére utal. Ne vegyél használt autót, ne vegyél fel stoppost, egy vitában ne hagyd magad legyőzni, de te se olvasd mások fejére, hogy mit csináltak rosszul! Mivel a Skorpió-Merkúr befolyása miatt gyakran gondolsz a szexre, azért még nem kellene olyan turbékolást rendezned a pároddal, hogy egyik-másik szomszédodra a frászt hozd vele. Ne feleselj a rendőrrel, ne provokálj vitákat, és gondolj arra, hogy elhamarkodott döntéseid miatt zűrös helyzetekbe keveredhetsz.

Ma elhamarkodott döntéseid miatt zűrös helyzetekbe keveredhetsz - Egymondatos horoszkóp - október 19. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Túl sok olyan ember van, akik hozzád fordulnak kölcsönért, barát vagy rokon számító viselkedése vagy behajthatatlan kintlévőség miatt könnyen dühbe gurulhatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Még ha bosszant is, hogy partnered eláraszt tanácsokkal és információkkal, gondolj arra, hogy hasznodra válhat, ha tisztán látsz egy pénzügyi kérdésben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyi vita miatt bosszankodsz, felgyülemlik benned a düh, hiszen hogy jön ahhoz bárki is, hogy bíráskodjon fölötted, az autóvezetést viszont mellőzd.

Rák (06. 22-07. 22.) Az üzletben és a szerelemben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, de még a nyereség kedvéért se bocsátkozz kalandba olyannal, akit alig ismersz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha tanácsot adsz, ne erőszakoskodj, bízd a párodra vagy rokonaidra, hogy megfogadják-e, azt viszont ne tűrd el, hogy a sebeidben vájkáljanak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kollégával, üzletféllel ne kezdj viszonyt; ügyfeled talán azért nem hajlandó az együttműködésre, mert elmulasztottál megbeszélni vele valamit, amit elvár tőled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma óvakodj a szoknyavadászoktól és az élősködőktől, és ha pénzről van szó, szerződést csak akkor írj alá, ha előtte figyelmesen elolvastad a záradékokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amikor megoldasz egy anyagi vagy családi problémát, valaki biztosan megsértődik, de gúnyos megjegyzéseiddel nem kellene megforgatnod benne a kést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod vagy a főnököd olyan, mint egy sértet kandúr, aki addig áll lesben, amíg el nem kapja a kiszemelt egeret, semmi esetre sem kellene szó nélkül eltűrnöd.

Bak (12. 22-01. 20.) Akár üzletről, akár munkáról tárgyalsz, igyekezz nem "csalánba nyúlni", s mivel egy anyagi vita megtépázhatja kapcsolataidat, kerüld a pénzzel kapcsolatos témákat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gúnyos megjegyzésed célba talál, de még ha barátságos évődésnek minősül csupán, akkor is inkább a verseny, mintsem az együttműködés szellemét erősíti.

Halak (02. 20-03. 20.) Megelégeled az igazságtalanságot, de ha hosszabb útra indulsz, ne felejts el tankolni, ellenőrizni a benzinszintmérőt, nehogy ott ragadj a sáv kellős közepén.

Ez is érdekelhet

Mi várt egy színésznőre a forgatáson az intimitás koordinátorok előtt ötven évvel? Semmi jó

Mi várt egy színésznőre a forgatáson az intimitás koordinátorok előtt ötven évvel? Semmi jó

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói