Ma elhatározod: ha belegebedsz is, megcsinálod - Egymondatos horoszkóp: június 8. hétfő

2020.június.8.

Mivel vasárnap a Hold a gyakorlatias és szigorú Bak jegyében halad, talán komoly vagy, mint egy bagoly, de ebédidőben az Uránusz hatására feloldódsz, ráadásul pesszimizmusodtól is sikerül megszabadulnod. Hűség és kötelességtudás dolgában a párod jól jár veled, de a siker és az üzlet ne legyen számodra még a családodnál és a párodnál is fontosabb. Ne mondj nemet, ha a pasid többet kíván szórakozni, inkább vesd bele magad az érzelmek és a kapcsolatok világába! A nap második felében a Hold és a Rák jegyében lévő Merkúr tehet arról, hogy locsogásoddal a környezeted idegeire mehetsz, és ha nem elég empatikusan kommunikálsz, magyarázkodnod kell amiatt, amit mondasz. Célozgatás helyett fejezd ki magad világosan!

Ma elhatározod: ha belegebedsz is, megcsinálod - Egymondatos horoszkóp: június 8. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ma elhatározod: ha belegebedsz is, megcsinálod - dicséretes a céltudatosság, de nem szabad a végletekig hajszolnod magad és a családot elhanyagolni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a komputeredbe beviszed ötleteidet, mielőtt kiröppennének a fejedből, kitalálhatsz egy új terméket, de ma ne kérd számon másoktól döntésük logikáját.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Senki nem kap nálad gyorsabban egy új elképzelésen, de ha nyugodtan akarsz aludni, amennyire csak lehet, anyagi ügyeidből, ki kell iktatnod a bizonytalanságot.

Rák (06. 22-07. 22.) A párod keményen dolgozik, ám ha te szeretnél társaságba menni, emberekkel beszélgetni, és ezt ő képtelen megérteni, este nem tudtok egymással boldogulni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fontos számodra a munkahelyi biztonság, de ha nincs közvetlen hasznodra, nem kell minden információt kiadnod, sőt csak hasznodra válhat, ha hátralépsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiélheted kreativitásodat, de ha a párod nem tud a terveidhez alkalmazkodni, a nap második felében belátod, hogy neked is engedményeket kell tenned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha kiderül, hogy a pasíd, akiről eddig azt hitted, hogy nők pénzéből él, remek üzletember, nem dobhatod el azt a pénzt, amit cégetek egyesítésével szerezhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Megértek a feltételei egy kínos ügy tisztázásának, s ha figyelembe veszed partnered elvárásait, jobb eredményt érsz el, mint amilyet egyedül elérhettél volna.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pompás ajánlatot kapsz, de ha csak üzleti lenne a kapcsolatod konkurenseddel, akkor a mai munkavacsorán nem akarnád rögtön betaszítani az ágyba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ami a szerelmi életedet illeti, végre kimászol a csigaházadból, és hagyod, hogy megtörténjenek veled a dolgok, de délután nem éri meg beszállni egy vitába.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Túl kimerült vagy ahhoz, hogy megfelelj a család elvárásainak, ráadásul van valaki, aki össze akar ugrasztani kollégáiddal - ne sétálj be a kelepcébe.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne adj alkalmat a pasidnak, aki váratlanul felhív, hogy ráálljon egy másik nő farhullámára, de ha összefuttok, ne csak jelentéktelen semmiségekről társalogjatok.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban