Ma elkezdődhet a párvadászat - Egymondatos horoszkóp - március 6. kedd

2018.március.6.

Mivel mind a Merkúr, mind a Vénusz belép a Kos jegyébe, ahol a szenvedély legyőz minden akadályt, elkezdődhet a pasivadászat. Amennyiben nehezen viseled a férfifölényt, nagyon csábító lehet, hogy feladd az állásodat, és végre a magad ura legyél. Munkádban most a te dolgod az úttörés, de mivel egyedül akarsz állni a rivaldafényben, könnyen keveredhetsz perpatvarba. Szólistaként kizárólag olyan típusokkal boldogulsz jól, akik bátorítanak, de meg sem próbálnak versengeni veled. Ha kissé összekuszáltad magánéleted szálait, lehetőleg ne próbáld erőszakkal kibogozni, legyél inkább békülékeny.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha olyan emberrel kell együtt dolgoznod, akinek rámenős stílusa szinte megőrjít, viszont az illető jó szakember, jobb, ha elhallgatod a róla alkotott véleményedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egyik barátod azt suttogja a füledbe, hogy szeret, csak akkor beszélj a kapcsolatról pletykaéhes barátnőidnek és családodnak, ha már látod, merre megy a dolog.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hagyd, hogy érzelmeid hatással legyenek munkahelyi teljesítményedre, de ha jó állást kapsz, bizonyítsd be, hogy tudásban felülmúlod a pasikat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha pihenés céljából kelsz útra, valószínűleg a barátaiddal töltöd a vakációt, ugyanakkor az is megtörténhet, hogy egy fontos megbízatás miatt kell elutaznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Üzleted igazi aranybányának bizonyul, de akármennyire vonzó is a munkaadód (egyik megrendelőd), szakmai vagy üzleti kapcsolatnál nem lehet több köztetek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán alkalmazkodással próbálod kikerülni párkapcsolatod buktatóit, szingliként viszont ne bízz egy Kosban vagy Ikrekben, aki könnyedén az ujja köré csavarhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Állásváltoztatás révén magasabb fizetési szintre lépsz, de mivel egy munkahelyi viszony meglehetősen bonyolult dolog, igyekezz titokban tartani a kapcsolatot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tedd próbára a szerencsédet a kaszinóban, éld ki kreativitásodat, de érd be egy futó kalanddal, most nem kell feltétlenül mély szerelmi kapcsolatba bonyolódnod.

Bak (12. 22-01. 20.) Amikor a kedvesed azzal áll elő, hogy éljetek együtt, de nem hajlandó megosztani veled a házimunkát, ez az igazságtalan szereposztás borzasztóan feldühíthet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Belekóstolhatsz az internetes randizás világába, de mivel nem akarsz szorosabb viszonyt kialakítani senkivel, igent mondhatsz egy kötöttségektől mentes kalandra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ez az időszak kedvez a bevétel-növekedésnek, de ha anyagi jóléted a hitvesedtől függ, mindenesetre óvakodj attól, hogy bank automatának tekintsd a párodat.

Ez is érdekelhet

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?