Ma elvarázsolhatod a kiszemeltedet - Egymondatos horoszkóp - július 26. vasárnap

2020.július.26.

A nap közepén a Mérleg jegyében haladó Hold és a változatosságot kedvelő Ikrek Vénusz szextil fényszög hatására ápolt küllemed, diplomáciái érzéked és sziporkázó egyéniséged rabul ejtheti a célszemélyt. De kerüld az alkalmi ismeretségeket és a futó kalandokat!

Mivel a nap második felében a Holdat a Jupiter és a Plútó is támadja, eluralkodhat rajtad a mértéktelenség, a döntésképtelenség, de az sem kizárt, hogy valaki alaposan kioszt. Az érdekkapcsolatok nem működnek, de vedd észre, ha valaki pénzt akar kiszedni a zsebedből. A házassági problémákkal sem ártana végre szembe néznetek.

Kos (03. 21-04. 20.) Törődj bele, hogy valakinek mindig lesz valami kifogása az ellen, amit csinálsz, de lesd az alkalmat, hogy véletlenül összefuss valakivel, akit már jó ideje csodálsz!

Bika (04. 21-05. 20.) Nehéz szétválasztanod a munkát és a szórakozást, ezért oda menj, ahol hasznos ismeretséget köthetsz, de ne emlegess föl a kedvesednek régi pénzügyi baklövéseket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valakit mosolyra bírsz, nyertesnek tekintheted magad a szerelmi játszmában, de azon is elgondolkozhatnál, vajon nem túl magasak-e az anyagi elvárásaid.

Rák (06. 22-07. 22.) A családi konfliktusban felvállalod a béketeremtő szerepét, de biztos, hogy ellenállást tanúsítasz, ha a párod túl sok irreális elvárást támaszt veled szemben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében komolyabbra fordulhat egy kötetlen kapcsolat, de egyik kollégádról, aki ugyan szexisnek látszik, kiderül, hogy unalmas és önző az ágyban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha váratlanul kisebb pénzösszeghez jutsz, ami csak nagyon ritkán fordul elő veled, nem nagy baj, ha kivételesen megleped magad valamivel, ami örömöt szerez.

Erre a 4 csillagjegyre vár a legromantikusabb nyár

Erre a 4 csillagjegyre vár a legromantikusabb nyár

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bár az ágyban és egy kiruccanás során is minden tökéletesen működik, este viszont túlságosan nagy pénzügyi nyomás nehezedhet rád a családodban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egyedülállóként kerítened kell valakit, akivel megjelenhetsz egy üzleti eseményen – egyik ügyfeled talán hajlandó bizonyos feltételek mellett a színjátékra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvet érzel ahhoz, hogy nagyot bulizz a barátnőiddel, de vigyázz a pénzedre, mert megeshet, hogy esti kiruccanásod miatt össze kell húznod a nadrágszíjat.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbálj meg kiegyensúlyozott benyomást kelteni, mert nézeteltérés támadhat családi, munkahelyi viszonylatban, de igyekezz behatárolni, mi az, ami bosszant.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A helyzetet nem te, hanem a pasid oldja meg: fejmosás helyett kedvességet kapsz, de ha a munkád miatt kell utaznod, veszteség érhet vagy bajba kerülsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Megfontolandó üzleti ajánlatot kapsz, de ha a pasid vagy egyik barátod végigcsinál egy színjátékot, hogy valami pénzmag üsse a tenyerét, ne legyél balek.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban