Ma élvezd a kísérletezés örömét - Egymondatos horoszkóp - március 15. csütörtök

2018.március.15.

Nemzeti ünnepünkön a nap első felében, amikor a Vízőntő-Hold barátságos fényszöget zár be a vakmerő Marssal és a forradalmár Uránusszal, szervezz egy őrült bulit, de ha inkább ahhoz érzel kedvet, akkor harcolj a társadalmi igazságtalanságok ellen. Ha egy problémamentes világra áhítozol, valószínűleg világgá kürtölöd felkavaró nézeteidet. Ami a szerelmi életedet és a kapcsolataidat illeti, élvezed a kísérletezés örömét, hűséges vagy azokhoz, akiket szeretsz, viszonyaid azonban inkább intellektuális, mint szexuális alapúak. Mivel a Hold a nap második felében már a Halak jegyében halad, inkább az érzelmeid irányítanak, nem a racionalitás.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha felajánlottak egy új állást előnyös feltételekkel, és néhány óra gondolkodási időt adtak, fogadd el, az estét pedig tedd élvezetessé egy romantikus filmmel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Emlékezhetsz a márciusi ifjakra akár kirándulás, rokonlátogatás közben is, de a baráti, rokoni és politikai kapcsolatok ápolására is kiválóan alkalmas ez nap.

Rák (06. 22-07. 22.) Az emelkedett hangulatban elgondolkodhatsz arról, hogyan növelhetnéd bevételedet, és tegyél meg mindent, hogy rokonaidnak szép napot vagy órákat varázsolj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Élvezed a munkaszüneti napokat, s alaposan meglepődsz, amikor valaki a szemedbe mondja, hogy régóta a kegyeidért epekedik, de kerüld ma az alkoholt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem minden újító ötleted vezet üzleti sikerhez, egy őrültnek tűnő ötletből mégis hasznod származhat, de ne hagyd, hogy a párod rád erőszakolja irreális álmait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kezdesz rájönni, hogy a párod megváltozott, mint ahogyan te magad is, és ez előnyötökre vált, este viszont meditálj vagy nézd meg kedvenc sorozatodat a tévében.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Számos értékes műszaki vagy egzotikus tárggyal gazdagíthatod otthonodat, kedvesed jelenléte és megértése pedig jobban megnyugtat, mint bármi a világon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma könnyen kötsz kapcsolatokat, de ha megmondják, mit tegyél, gyakran lázadsz, és az ellenkezőjét teszed, vagy legalábbis minden vágyad, hogy azt tegyed.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha már jóllaktál a politikával, ami most még a családi életedbe is belopódzik, csak jól járhatsz, ha valami távoli, csendes zugot keresel a kikapcsolódásra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az ünnepet kétféleképpen töltheted el: vagy otthon ülsz, és a TV-ben megnézed a műsort, vagy egyik barátod unszolására részt veszel egy politikai eseményen.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha eddig túl sok mindent elmulasztottál az életben csak azért, mert túlságosan félénk voltál ahhoz, hogy belemenj egy kapcsolatba, ma mindezt bepótolhatod.

Ez is érdekelhet

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod