Ma élvezd a románcot - Egymondatos horoszkóp - március 19. vasárnap

2017.március.19.

A Nyilasban lévő Hold barátságos fényszöge reggel a Merkúrral, este pedig a Jupiterrel kedvező időpontot jelez utazásra, eszmecserére, ismerkedésre, kalandvágyad kiélésére. Ma ügyesen mozogsz a nemzetközi társasági élet parkettjén, foglalkozhatsz kedvenc elméleteddel, de türelmetlen lehetsz, ha másokról kell gondoskodnod. Élvezed a románcot és a partner felfedezésének izgalmát, de amikor az érzések kezdenek ismerőssé válni, máris új potenciális áldozat után nézel. Tornával, krémekkel és masszázzsal ma eredményesen kezelhető a csípőn és a combon lévő narancsbőr.

Kos (03. 21-04. 20.) A tudomány fejlődése miatt nehéz lépést tartani a szakmáddal, ha nem képzed magad, és ha elég erős az utazási vágy benned, akár távoli tájakra is eljuthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szeretnél saját üzletet nyitni, vagy átnyergelni egy jobban fizető szakmára, akkor nyergelj át, ma ne beszéld le magad arról, hogy a tettek mezejére lépj.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha úgy bánsz partnereddel és barátaiddal, amilyen bánásmódban magad is szívesen részesülnél, élvezheted ennek az egyetemes törvénynek minden előnyét.

Rák (06. 22-07. 22.) Eddig csak dolgoztál, de az eredmények nem igazán mutatkoztak, ma viszont learathatod a babérokat, talán még a konkurens cég vezetője is megpróbál elcsábítani.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel manapság mindenki utazik, ismerkedj utazás alatt, és ha a beszélgetés a legfőbb erősséged, akkor szerezhetsz is bizonyos információkat az illetőről.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy pénzzel vagy befektetéssel összefüggő lehetőséget biztosan sikerül meglovagolnod, s tapasztalod, hogy a sikernek siker a kovácsa, és a pénz is pénzt fial.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Fogadd el az embereket olyannak, amilyenek, alkalmazd az "élni és élni hagyni" elvét, hiszen senki sem hallja szívesen, ha azt mondod neki: nincs igazad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma intézz el mindent, amit el akarsz intézni, de ne lepődj meg, ha ezenközben melléktermékként nagyobb jövedelemre vagy új megbízásra teszel szert.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Családi vállalkozásod jövedelmez, tehetséged a kapcsolatok területén is működik, és az esti órákban jobb a nyiladat magasra lőni, mintsem kis célokat kitűzni.

Bak (12. 22-01. 20.) Sürgősen vizsgáld felül embertársaiddal szemben tanúsított bizalmatlanságodat, előítéleteidet, talán ez segít kissé emberbarátibb szemléletet kialakítanod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lelkesedésed az a hullámhossz, amely ma hatásosabb, mint a logika, ha arról van szó, hogy érvényre juttasd az elképzeléseidet és magad mellé állíts másokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha úgy érzed, alulfizetnek, nézz utána a munkakörödre jellemző fizetési kategóriáknak, kérj béremelést, de ne flörtölj észrevehetően a munkatársaiddal!

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!