Ma élvezd az életet - Egymondatos horoszkóp: január 5. Vasárnap

2020.január.5.

A Bikában lévő Hold mind a Jupiterrel, mind a Merkúrral barátságos trigon fényszöget zár be: hivatalos utazásra, tárgyalásra, vagyoni ügyek tisztázására kiválóan alkalmas a mai nap. Érdemes gazdag, tekintélyes emberek vagy rokonok körül forgolódni, meggyőző képességedet arra használni, hogy akitől csak tudsz, üzleti ajánlatot vagy munkát szerezz. Ma élvezd az életet, jelentkezz be a masszőrhöz, nőies kisugárzásoddal és főzőtudományoddal pedig bűvöld el a fiúdat, üzletfeleidet. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha munka után megjutalmazod magad és a barátnőddel vagy a pároddal beülsz a város legdrágább éttermébe.

Ma élvezd az életet - Egymondatos horoszkóp: január 5. Vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel pénz nélkül nem érzed magad biztonságban, haditervet dolgozol ki, hogy annyi pénz csörögjön a zsebedben, amennyiből el tudod tartani a családodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes olyan képzésbe vagy értékbe ölni a pénzedet, ami hosszú távon behozza a többszörösét, a párod pedig képes észrevenni az okosat abban, amit mondasz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jómódú partnerednek igazán nem gond a befektetés, és amikor erre rájössz, felismered a lehetőséget: hatalmas vagyonhoz juthatsz, ha feleségül mész hozzá.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha barátnőid ismét házasságközvetítésen törik a fejüket, ne tarts egy idősebb pasival való találkozástól – lehet, hogy ma nagyon is közel kerültök egymáshoz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tisztában vagy azzal, hogy minden megszolgált bevételt kemény munkával kell létrehoznod, vagy azoknak a munkájával, akik számodra dolgoznak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkáddal, szerelmi életeddel elégedett lehetsz, kedveseddel, aki éppoly megbízható és kötelességtudó, mint te, biztonságos, szilárd alapokon építkeztek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jól forgatod a pénzedet, üzletkötés sikerében bízhatsz, de még az is megtörténhet, hogy valaki, akivel üzleti kapcsolatban állsz, kétértelmű ajánlatot tesz neked.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha céged legjobban kereső menedzserei vagy üzletkötői közé tartozol, ne ellenkezz, ne makacskodj, ha egy szexis lény interjút akar veled készíteni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Teljesen lefoglal a pénzkeresés, úgy érzed, hogy nem ejtene zavarba a nagyobb gazdagság, és talán rájössz valamire, amivel sok pénzt takaríthatnál meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Lábaid előtt hever a szakmai és üzleti világ, a pároddal pedig eltölthetsz egy kellemes estét, mondjuk például lasagna és egy üveg itáliai vörösbor társaságában.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a közeli múlt megterhelése még mindig érezteti hatását, több pihenésre van szükséged, mert szervezeted nincs felkészülve a tartós igénybevételre.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátaid, rokonaid vagy kedvesed tanácsai a kellő pillanatban találnak meg, most is jól időzítenek, ismerőseid bemutatnak valakit, akivel családot alapíthatsz.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban