Ma élvezd az ünnepi vacsorát, s mindazt, amit csak karácsonykor lehet - Egymondatos horoszkóp: december 24. csütörtök

2020.december.24.

Reggel a Hold elhagyja a Kos jegyét és átlép a gyakorlatias és luxusért rajongó Bikába. Mivel a Holdat a nap közepén a Vízöntő-Jupiter és a Szaturnusz is támadja, nem kell mentegetőznöd, ha mindenkinek csak valami apróságot vásároltál. Idén a karácsony is más lesz: ha hiszel a régimódi szerelemben, és idegenkedsz a modern nézetektől, halvány fogalmad sem lesz, miként kell bánni egy független, öntörvényű pasival, akiről nem tudod eldönteni, hogy zseni-e vagy őrült. De fogadd el, hogy ő nem az a típus, aki túlcsordulna a szenvedélytől. Ám este amikor a karácsonyfa fényei derengenek a szobában, élvezni fogod az ünnepi vacsorát, s mindazt, amit csak karácsonykor lehet.

Ma élvezd az ünnepi vacsorát, s mindazt, amit csak karácsonykor lehet -  Egymondatos horoszkóp: december 24. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Valószínű, hogy barátaiddal és rokonaiddal ünnepled a szentestét, idén viszont le kell mondanod a legnevesebb tervezők méregdrága ruha- és ékszerkölteményeiről.

Bika (04. 21-05. 20.) Rájössz, hogy neked is illene segédkezned a sütés-főzésben, de ehhez napközben nincs kedved, este viszont már nem rekesztheted ki magad a családi ünnepből.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valahogy nem vagy felajzva a karácsonytól, de ha ki akarsz kecmeregni a pénzhiány okozta bénult állapotból, figyelj jobban a párodra, hozzátartozóidra.

Rák (06. 22-07. 22.) Az ünnep csak akkor lesz békés, ha félreteszed anyagi gondjaidat, és inkább barátnőid és hitvesed megbízhatóságát értékeled, ami számodra mindennél többet ér.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod aggódni látszik, hogy az ünnepi összejövetelen nem gyakorolsz elég kedvező benyomást a családjára, akkor változtass eddigi szokásaidon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor rokonaid megkérdezik tőled, mi tetszik neked egyik kollégádban, közöld velük, hogy a közös munka során kapcsolatotok folyamatosan fejlődik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az idei ünnepen talán le kell mondanod a luxusról, de eredeti, különc pasid és csemetéd örökös kihívást jelent számodra, amelyet azonban szívesen vállalsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Igen ez a legszebb családi ünnep, de ha a párodat éppen most akarod bemutatni rokonaidnak, nem valószínű, hogy a szüleid helyeslik majd a választásodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha összekaptál rokonaiddal az anyagiak miatt, minden önuralmadat elő kell szedned, hogy ne hozakodj elő legkevésbé sem hagyománytisztelő véleményeddel.

Bak (12. 22-01. 20.) Végre eljött a várva várt nap, de bármit birtokolsz, élvezni csak akkor tudod, ha javaidat meg tudod osztani szeretteiddel, este viszont elveszed, amit megkívánsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid szüntelenül igényt tartanak a jelenlétedre, pedig inkább megszabadulnál a kötelező együttlétektől, ám ha a párod nálad lakna, nem lennél egyedül.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a szomszédod vagy egyik kollégád egy szupermen, és odavagytok egymásért, ne harcolj a sors ellen, miért nem adsz neki és magadnak egy lehetőséget?

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!