Ma érdemes hosszú távú terveket készítened - Egymondatos horoszkóp - április 18. kedd

2017.április.18.

A barátságos Nap-Szaturnusz rezgések a kitartás, az állhatatosság, az összpontosítás, a felelősségvállalás, az együttműködés és az önuralom szükségességére hívják fel a figyelmet. Ezen erények segítségével szinte minden lehetségessé válik. Most érdemes olyan hosszú távú tervek kivitelezésébe belevágni, amelyek növelik biztonságérzetünket. Bármilyen nehéz feladathoz felnövünk, és amibe most belekezdünk, azt lelkiismeretesen be is fejezzük. Idősebb emberekkel, tekintélyszemélyekkel hasznos kapcsolatokat ápolhatunk, ráadásul olyan dolgokat is elintézhetünk, amelyeket eddig csak halogattunk.

Kos (03. 21-04. 20.) Külföldi megbízás vagy tanulmányi siker növeli biztonságérzetedet, és ha eddig csak reménykedtél benne, hogy rábukkansz a nagy Ő-re, akkor most megtalálod.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyik munkatársad vagy üzleti partnered minden bizonnyal nagyszerű férj és családapa lehetne, ám az érdeklődésedet a legcsekélyebb mértékben sem kelti fel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Számíthatsz pártfogód segítségére, s jóllehet nem akarod összekeverni az üzletet a magánélettel, mégis rájössz, hogy férfi és nő között csak egyféle üzlet lehetséges.

Rák (06. 22-07. 22.) Együtt akarsz dolgozni a pároddal egy új, jól fizető helyen, de ő nem osztja a lelkesedésedet, hiszen amíg megvan a biztos állása, egy tapodtat sem mozdul.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Utazás vagy tanulás közben könnyen ismerkedsz, meglévő kapcsolatodat viszont inkább a megszokás, mint a heves, mély szenvedély tartja össze.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nagyobb felelősséget kell vállalnod a családért, hitelügyben előbbre léphetsz, és eljött az ideje annak is, hogy megtakarított pénzedet hosszú távra befektesd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a rokonaid merev gondolkodásúak, nem viseled el, hogy mindig megmondják, mit tegyél, de valaki, aki kihívást jelent, könnyen levesz a lábadról.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valami biztosan történik veled: új állást kapsz vagy fizetésemelést, szorgoskodsz, hatékony módszereket keresel és találsz is, hogy gyarapíthasd jövedelmedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A siker ott van, ahol megleled: a megbízhatóság és a felelősségvállalás fokozhatja kapcsolataid sikerét, de a szerelemben érvényesítened kell a hűség fogalmát.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne feledd: a családi kapcsolatok nem a pénzről szólnak, még csak nem is azokról a dolgokról, melyeket pénzen vagy egy nagyobb örökség révén meg lehet venni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyítsd meg támogatóidnak, "fölemeljenek", partnered vagy egyik idősebb barátod most a biztos kikötőt jelenti számodra, ahova mindig visszatérhetsz,

Halak (02. 20-03. 20.) Bármi is a szakmád, magasabb rangot és jövedelmet kétféle módon érhetsz el: teljesítményed minőségének növelésével, és megbízhatóságodnak bizonyításával.

Ez is érdekelhet

„Előbb szeretek, utána szeretkezek” - Nagy a baj, ha a demiszexuálisok szexuális kisebbséget jelentenek

„Előbb szeretek, utána szeretkezek” - Nagy a baj, ha a demiszexuálisok szexuális kisebbséget jelentenek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói