Ma eredményes lehetsz a munkában - Egymondatos horoszkóp - december 19. csütörtök

2019.december.19.

A barátságos Skorpió-Mars és Bakban lévő Szaturnusz fényszöge eredményekben gazdag, de kitartást és fokozott erőfeszítést igénylő munkanapot jelez. Ügyesen gazdálkodsz energiakészleteddel, és pontosan tudod, hol vannak terhelhetőséged határai. De amibe belevágsz, azt be is befejezd, és az sem zavar, ha egyesek strébernek tartanak a munkahelyeden. Érdekeidet érvényesítheted, főnököd vagy üzleti partnered díjazza higgadtságodat, pontosságodat és azt az adottságodat, hogy alkalmazkodsz az elvárásaihoz. A kitartással párosult önfegyelem és türelem megkönnyíti, hogy hatékonyan szervezd az ügyeidet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha olyan állásajánlatot találsz, ami anyagilag is megfelelne elvárásodnak, ne a fogyatékosságaid listáját sorold fel, hanem pályázd meg ezt az állást.

Bika (04. 21-05. 20.) A férjezett Bika hölgyekben van elegendő eltökéltség ahhoz, hogy házassági problémáikkal megbirkózzanak, hacsak nem akarnak karácsony előtt veszekedni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkahelyi és pénzügyi problémák hatalmas adag kitartással legyőzhetők, de csak akkor érdemes megizzadnod a munkádban, ha jól megfizetnek érte.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma teljesen rábízhatod magad a szeretett férfira, és hagyd, hogy egy ilyen tapasztalt ember, mint ő, úgy döntsön, ahogy akar, hiszen nem szorul a tanácsaidra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkavállalóként teljesíts jól, de ne hajtsd agyon magad, elvállalhatsz viszont egy állást távmunkában, amely főleg otthon végzett tevékenységet jelent.

Szűz (08. 24-09. 23.) Senkit sem engedsz olyan közel magadhoz, hogy fájdalmat okozhasson, de szexis tárgyalópartnered kíváncsivá tesz, mindent kinyomozol róla, de rögvest.

Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken

Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pénz jó hatású párkapcsolatod és a családi élet fenntartása szempontjából, de fegyelem és kitartás nélkül lehetetlen nagy vagyont létrehozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Határozottság, következetesség – ezek a jelszavaid, melyekkel kiugró eredményeket érhetsz el, s ne lepődj meg, ha több cég is érdeklődik a személyed iránt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem könnyű feladat máról holnapra élni, de a pénzszűke olyan képességeket fejleszthet ki benned, amelyek létezéséről eddig talán fogalmad sem volt.

Bak (22-01. 20.) Egy régi barátságból tartós kapcsolat lehet, találkozhatsz valakivel, akinek az ismeretségei jó lehetőségeket hoznak, például bebocsátást nyersz a gazdagok köreibe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ügyet se vess riválisaidra, merj belevágni, egy feladatba, vállalva azt, hogy nem lesz tökéletes az eredmény, csak ne menekülj a cselekvés kockázata elől.

Halak (02. 20-03. 20.) Utaznod kell üzleti ügyben, vagy azért, hogy megtalálhasd azokat, akik beszállnának vállalkozásod finanszírozásába, de barátaidnak is sokat köszönhetsz.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett