Ma erős érzelmi hullámzásoknak vagy kitéve - Egymondatos horoszkóp - február 16. szombat

2019.február.16.

A Rákban lévő Hold tehet róla, hogy a mai napon erős érzelmi hullámzásoknak vagy kitéve, ráadásul a gyerekek is sírósabbak, mint más napokon. Mivel a Hold a Merkúrral és a Neptunusszal jóindulatú fényszöget zár be, míg a Bak-Vénusszal és a Szaturnusszal is szembenállásba kerül, ne vonulj sündisznóállásba, inkább beszélj az érzelmeidről.

Ma erős érzelmi hullámzásoknak vagy kitéve - Egymondatos horoszkóp - február 16. szombat
Fotó: giphy

De óvakodj attól, hogy az anyáskodó viselkedéshez menekülj csak azért, hogy érzelemszegény, munkamániás párod szeressen. Ne csodálkozz, ha a hajad ma lelapul, az emésztőrendszered különösen érzékeny, de jelentkezz be a kozmetikusodhoz mellfeszesítő kezelésre, dekoltázsmasszázsra.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod annyira komolyan veszi a munkáját, hogy attól falra mászol, ne duzzogj, ne zárkózz magadba, ne csak célozgass arra, amit akarsz, légy őszinte, egyenes.

Bika (04. 21-05. 20.) Az a tény, hogy a férfiaknak a gondoskodást, a nőknek pedig a bizalmat nehéz megtanulniuk, problémát okozhat, kivéve, ha elfogadod ezeket az adottságokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ébredj rá, hogy boldogságodnak alapvetően nincs sok köze a pénzhez, de félő, hogy pénzedet olyan dologra költöd, amitől egy fikarcnyival sem leszel boldogabb.

Rák (06. 22-07. 22.) Olyan pasit szeretnél, aki vigyáz rád, aki hozzád tartozik, és te is hozzá, de ha a kapcsolatod ma törékenynek bizonyul, ne halogasd az esedékes beszélgetést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A családi vagy a munkahelyi légkör nem mondható éppen ideálisnak, de vásárláskor használd a törzsvásárlói kártyádat pontgyűjtésre vagy fizetésre.

Szűz (08. 24-09. 23.) A sikeres párkapcsolat és baráti együttműködés kulcsa: váltsátok valóra kölcsönösen egymás kifejezésre juttatott kívánságait – nem pedig a feltételezett vágyakat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Magánéletedet függetlenítsd a munkádtól, viszont megvendégelheted ügyfeleidet; esetleges gyomorpanaszaid valószínűleg érzelmi problémákra vezethetők vissza.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Párod nem fog naponta ötször felhívni, de azért a szerelme ettől még szerelem, ám ha nem mutat be a családjának, akkor törődj bele, hogy nincsenek tervei veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ahelyett, hogy élveznéd a víkend varázsát, otthon kuksolsz, és folyamatosan jár az agyad, de ha üzlettel kell foglalkoznod, könnyen elbizonytalanodhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem szabad félned az érzelmektől, de kissé redukálnod kell becsvágyadat, ha a kapcsolatodat nem akarod kockára tenni, hanem meg akarod tartani.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid, kollégáid kerülnek, lehet, hogy nem kíváncsiak morózus képedre, de talán szívesen teszel-veszel a tűzhely körül, bár nem vagy a konyha királynője.

Halak (02. 20-03. 20.) Bölcs döntés a hétvégére halasztani egy érzelmi döntést, így legalább nyugodtan átgondolhatod az alternatívákat, mérlegelheted a mellette és ellene szóló érveket.

Ez is érdekelhet

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról