Ma erős érzelmi ingadozásnak lehetsz kitéve - Egymondatos horoszkóp: január 25. hétfő

2021.január.25.

A hét első napján az Ikrek-Hold és a Vízöntő-Merkúr barátságos kapcsolatának köszönhetően okos vagy, közlékeny, de kissé felületes. Könnyen kötsz kapcsolatokat, rövidebb utazásokat is betervezhetsz programodba, bárkit bármire rábeszélhetsz, de ha lehet, elkerülöd az érzelmi közelséget. Ügyesen vásárolsz, alkudozol, szellemi termékeidet is jó áron adhatod el. Az esti órákig az Ikrekben lévő Hold leginkább szellemi és kommunikatív tevékenységekre alkalmas. Valóra válthatod elképzeléseidet, ha arra koncentrálsz, amit éppen csinálsz, és nem azzal foglalkozol, hogy mi mindent csinálnál helyette. Este, amikor a Hold már belép a Rák jegyében halad, biztonságos, meleg fészekre van szükséged és védettségre az élet durva valóságával szemben. Jól érzed magad otthon a gondoskodó, tápláló anya szerepében, de erős érzelmi ingadozásnak lehetsz kitéve.

Ma erős érzelmi ingadozásnak lehetsz kitéve - Egymondatos horoszkóp: január 25. hétfő
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour/BK

Kos (03. 21-04. 20.) Ügyelsz arra, hogy a naptárad tele legyen, emellett tartalék terveket is készítesz, nehogy ne legyen választási lehetőséged, de este nincs szükséged a családodra?

Bika (04. 21-05. 20.) A friss levegő segít rendszerezni a gondolataidat, de a nap első fele bevásárlásra is alkalmas, az esti családi összejövetelt viszont helyezd át a saját otthonodba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma a kommunikáció, a utazás élvez előnyt, de ha száguldasz, észre sem veszed, milyen értékek mellett haladsz el, este viszont legfeljebb egy teát tudsz főzni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hallgass senkire, aki befolyásolni akar, de vizsgáld fölül pénzügyi stratégiádat és a családodról se feledkezz meg, este ugyanis gondoskodásra van szükséged.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A sajtót, a közönségkapcsolatokat mintha csak neked találták volna ki, szóba jöhet egy izgalmas könyv is, az esti órákban viszont tanácsos korán ágyba bújni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fontos, hogy ne tudjanak sarokba szorítani szakmai kérdésekkel, de ne csinálj mindenből túl nagy ügyet, este viszont szükséged lehet a családra, barátnőkre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Reggel kitűnő döntéseket hozhatsz, de tölts néhány órát a szabadban, partnered remek társad lesz ebben, csak a gyermekeidnek tett ígéretedről se feledkezz meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd magad megkopasztani, de valószínű, hogy menekülni akarsz a pénzügyekkel és az üzlettel kapcsolatos teendők elől, és elbújni a könyveid közé.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nagy horderejű dologban nem mondhatsz azonnal igent vagy nemet, kérd ki partnered véleményét is, sőt még egy jó befektetési lehetőséget is meg kell találnod.

Bak (12. 22-01. 20.) A téli hideg és a kocogás együttes hatása javítja a tisztánlátást, élesíti az elmét, ha ülőmunkát végzel, mozognod kell, este viszont már kedvedre turbékolhatsz otthon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Képtelen vagy ellenállni professzorod csábításának, de ha az utóbbi időben több éjjelt áttanultál a vizsgáidra, este vedd elő a flanel hálóinget, és korán bújj ágyba.

Halak (02. 20-03. 20.) Itt van az ideje, hogy rendbe szedd a könyvespolcot, megválaszolj pár e-mailt, belekezdj egy izgalmas regénybe, este viszont csábíthatsz a szakácsművészeteddel.

Ez is érdekelhet

Mit gondolnak a férfiak a női mellekről? Íme egy férfi őszinte vallomása a kicsikről és a nagyokról

Mit gondolnak a férfiak a női mellekről? Íme egy férfi őszinte vallomása a kicsikről és a nagyokról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói