Ma fel kell ismerned, hogy nem véletlenül szexeltek kevesebbet - Egymondatos horoszkóp: február 15. Szombat

2020.február.15.

A Hold szombaton is a Skorpió jegyében halad, harmonikus fényszöget zár be a Neptunusszal, a Plútóval és a Szaturnusszal: amikor vásárolsz, eladsz, üzletet kötsz vagy munkát keresel, pszichológiai ismereteidet és meggyőző képességedet érdemes alkalmaznod tárgyalásaid során. Ha a párod szakterülete az üzlet, a romantikus históriákhoz kevésbé ért, ennek ellenére semmi kifogása egy kis romantikával fűszerezett szex ellen. Pár nélkül? Ma csak pattintanod kell egyet az ujjaddal, hogy valami jómódú és biztos állással rendelkező pasi kéne neked, aztán hopp, a csillagok máris tálcán szervírozzák.

Ma fel kell ismerned, hogy nem véletlenül szexeltek kevesebbet - Egymondatos horoszkóp: február 15. Szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valamilyen vállalkozásba kezdesz, legyél körültekintő az adózási rendeleteket illetően, de kénytelen vagy elfogadni főnököd vagy üzletfeled ajánlatát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ahhoz, hogy összpontosítani tudj partnered vagy szeretteid szükségleteire, azt kell érezned, hogy teljesen megbíznak benned, szükségük van rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne dolgozd agyon magad valamilyen pénzügyileg gyenge lábakon álló vállalkozásnál, és bizonytalanságban afelől, vajon a munkád később is folytatódik-e még.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma fel kell ismerned, hogy párkapcsolatod átmeneti megromlása, a hatalmi harc és szeretkezéseitek gyakoriságának csökkenése között szoros az összefüggés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy kis úszás vagy szauna után sokkal jobban esik majd az ebéd, a Skorpió- Hold pedig arra ösztönöz, hogy erősen védelmezd otthonodat és anyagi érdekeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezettel bontod elemeikre a problémákat, hogy felfedezd hogyan is működnek a dolgok, de óvakodj attól, hogy mindenáron ki akard kutatni kedvesed titkait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretnél fényűzően élni, de biztonságra való törekvésed remélhetőleg erősen meghatározza a költekezésre és a befektetésekre vonatkozó döntéseidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szívesen játszod a lélekbúvár szerepét, aki titkos tudást ad át másoknak, de éles nyelved mély sebeket üthet, amelyeket nehezen tudsz majd eltüntetni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma szívesen osztod meg titkos üzleti információidat az ágyban, egy intim kapcsolatban, nőgyógyászati panaszok esetén beválhat a gyógynövényes ülőfürdő.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai összejövetelen azt figyeled, kinek van hatalma , vagy ki az, aki segíthet neked, ráadásul az érdekcsoportosulásokat is képes vagy felismerni, kihasználni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha időnként a gyanakvás, máskor pedig a kiábrándultság a jellemző rád, el kell döntened, hogy mit szeretnél elérni, s ezért milyen áldozatokra vagy hajlandó.

Halak (02. 20-03. 20.) Csatlakozhatsz egy hatalmi csoporthoz, gyűjtögetheted a tudást, egyik ismerősöddel vagy évfolyamtársaddal pedig talán még a szőnyegre is lekeveredtek az ágyról.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!