Ma felbukkanhat valaki a múltadból - Egymondatos horoszkóp: Október 26. péntek

2018.október.26.

Mivel a Skorpióban lévő Nap ma együttállásba kerül a hátráló Vénusszal, felbukkanhat a színen az exed, és talán megpróbálod felújítani a viszonyotokat. Lehet, hogy a szakításotok óta rengeteg rossz tapasztalat ért, vagy magányosnak érzed magad, mégsem érdemes újrakezdened. Ha a szakítást nem életre szóló, csak szexuális kapcsolat előzte meg, legyen helyén az eszed és ne csinálj semmi meggondolatlanságot. Szakíts inkább régi, rossz magatartás-mintáiddal, nehogy újra belevesd magad egy bonyodalmakat okozó viszonyba! Inkább kényeztesd magad egy masszázzsal vagy vegyél egy új ruhát!

Szakítás
Fotó: giphy

Ettől félsz a legjobban a párkapcsolatok terén - a csillagjegyed elárulja

Ettől félsz a legjobban a párkapcsolatok terén - a csillagjegyed elárulja

Kos (03. 21-04. 20.) Ha számodra fontos a pénz és a szex, akkor éppen ezek képezik szerelmed alapját, de óvakodj az olyan pasitól, aki anyagi vagy szexuális függőségben tart.

Bika (04. 21-05. 20.) Szerelemben, családiban, munkatársi kapcsolatokban pozitív változások várhatók, ám ha társat keresel, legyél megközelíthető, vagy vedd át a kezdeményezést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyi környezetedben kerüld a kacérkodást, legyél visszafogott, mert a végén még azt hiszi egyik munkatársad, hogy könnyedén az ujja köré csavarhat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma pénz- és ingatlanügyben kedvező eseményre számíthatsz, de még az anyagi gyarapodás kedvéért sem kell elviselned egyik barátod tolakodó gondoskodását.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Odafigyelsz szeretteid szükségleteire, ám a mai nap kitűnő alkalom arra, hogy otthonodban vendégeket fogadj, és bebizonyítsd, milyen kitűnő háziasszony vagy.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma tényleg nem kell szégyenlősködnöd, hiszen nincs jobb annál, mint amikor egy vonzó pasi vagy leendő üzletfél társaságában sütheted el legjobb poénjaidat,

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nyereségben reménykedhetsz, de nem vagy hajlandó beismerni, hogy szórod a pénzt – a "könnyen szereztem, könnyen is adom ki" szemlélet nagyon helytelen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha tükörbe nézel, a következő jut az eszedbe: szexis vagyok, sikeres vagyok, egy kívánatos személy vagyok, csak a főnöködnél ne akarj bepróbálkozni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bárcsak ne feledkeztél volna meg az elveidről egy pillanatra sem, akkor most nem kellene megbánnod, hogy belebonyolódtál egy titkos munkahelyi viszonyba.

Bak (12. 22-01. 20.) Jó ötlet eljárni társasági vagy üzleti összejövetelekre, hogy ismerkedj; mentorod vagy befolyásos ismerősöd sokat tud nyújtani: előmenetelt, üzleti kapcsolatokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A társkeresés legkitűnőbb útja, ha a munkahelyeden keresed a szerelmet: főnököd vonzódik hozzád, de a hátráló Vénusz miatt feleségül biztosan nem venne.

Halak (02. 20-03. 20.) Üzleti vagy hivatalos utazás során plusz bevételre tehetsz szert, felpezsdülhet a véred egy jóképű idegentől, és villámgyorsan vízszintes helyzetbe kerültök.

Ez is érdekelhet

Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

Sosem látott intim képek: Harry herceg és Meghan Markle új dokusorozata izgalmasabb lesz, mint vártuk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói