Ma felszabadíthatod a gátlásaidat - Egymondatos horoszkóp - szeptember 7. szombat

2019.szeptember.7.

A Szűz jegyében lévő Vénusz és a Bak-Plútó háromszöge ezen a hétvégén kedvez a cégalapításnak, az állásvadászatnak, munkahelyi és anyagi biztonságod megteremtésének. Gátlásaid felszabadítása gyökeresen megváltoztatja szerelmi és szexuális életedet, kiegyenlítheted adósságaidat, de a Merkúr és a Neptunusz szembenállása miatt az illúziók és álmok világában élsz, és emiatt szaporodhatnak a félreértések, hazugságok és a kommunikációs problémák. Vigyázz, mert szavaidat kiforgathatják, hanyagságod, hiszékenységed miatt veszteség és csalódás érhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Könnyen boldogulsz az üzleti életben, kollégád vagy főnököd vonzereje sem hagy hidegen, de csalódott leszel, ha rájössz kollégád vagy ellenfeled szélhámosságára.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megismertél egy remek pasit, ne zárkózz el a házassági ajánlata elől, de eszedbe se jusson elhódítani munkatársadat vagy gyerekkori barátnődet a társától.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pompás nap összeköltözésre, adósságaid rendezésére, de kerüld az anyagi és szexuális függőséget, s számíts rá, hogy blöffjeid, mint egy hólyag, szétpukkannak.

Rák (06. 22-07. 22.) Bólogass elismerően, amikor a pasid olyan történetet ad elő, ami a dominanciáját támasztja alá, de ha nem tudsz hazudozás nélkül dicsérni, inkább hallgass.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jól kereső menedzserként nagyobb összeget vihetsz haza, kérhetsz fizetésemelést, de kerüld az élősködőket és vigyázz, mert ma mindenütt tolvajok lapulnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megkaphatod azt a pasit, akitől azt a boldogságot, pénzt és szexuális kielégülést kapod, amit megérdemelsz, de egy túl jól hangzó ajánlatot ne vegyél komolyan.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egyik rokonod vagy titkos szeretőd megpróbál megkopasztani, vess véget ennek a játszmának, kerüld a sarlatánokat, és ne kockáztasd a megbízhatóságodat!

Csak rajtad áll, hogy jobbra forduljon az életed - Szeptemberi nagy horoszkóp

Csak rajtad áll, hogy jobbra forduljon az életed - Szeptemberi nagy horoszkóp

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha tetszik neked egyik barátod, vagy valaki a társaságban, mutasd ki, hogy érdeklődsz iránta, de ne panaszkodj arról, milyen aljasul bánt el veled az exed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A barátod vagy protektorod által felkínált lehetőség nagyon fontos karriered és anyagi biztonságod szempontjából, de lépj ki a család áldozatának szerepéből.

Bak (12. 22-01. 20.) Éj a hatalmaddal, ha főnököd vagy megbízód elfogadja a feltételeidet, a testi kapcsolatot se halogasd, de vigyázz, mit mondasz, mert egy szócsatában alulmaradsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyümölcsöző családi vállalkozást építhetsz ki, de ha fenntartásaid támadnak valakinek a becsületességét illetően, kerüld el, mert csak veszteséget okozna neked.

Halak (02. 20-03. 20.) Társulás egyre fontosabbá válik, üzletkötésnél a szexepiled lehet a legfontosabb ütőkártyád, feltéve, ha környezeted nem tart becsavarodott álmodozónak.

Ez is érdekelhet

Gyász! Felfoghatatlan: Virgil Abloh az Off-White alapítója, a Louis Vuitton tervezője halott

Gyász! Felfoghatatlan: Virgil Abloh az Off-White alapítója, a Louis Vuitton tervezője halott

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe