Ma figyelemre vágysz - Egymondatos horoszkóp - október 4. csütörtök

2018.október.4.

Mivel az Oroszlán jegyében lévő Hold a nap közepén szembenállásba kerül a Vízöntő-Marssal: ne csodálkozz azon, ha megszállottan élsz-halsz azért, hogy a figyelem középpontjába kerülj. Ha viszont szerelemről és házasságról ábrándozol, a pasid nem mutat túl sok lelkesedést. Lehet, hogy a párod szívesen sütkérezik különleges képességeinek fényében, ám ha megpróbálod megnyirbálni a szabadságát, ez fenyegetést jelenthet a kapcsolatotokra. A nap második felében, amikor a Holdat a Skorpió-Vénusz támadja, ha jó programod van, ne akarj másfelé kacsintgatni. Ha szórakozóhelyen töltöd az estét, egy élősködő partner vagy barátnő nagyon ráfizetéses lehet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem sikerül eltalálnod, mire vágynak szeretteid, akkor próbálkozz mással a kedvükben járni, anyagi lehetőségeid viszont nem engedik meg a rongyrázást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Aki ma sértő megjegyzéseket tesz, magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt, de a párodnak nincs szüksége arra, hogy megtudja munkahelyi románcodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ami a pénzt és a szerelmet illeti, úgy tűnik, túlzó elvárásaidnak képtelenség megfelelni, a szexet viszont csak a holtig tartó hűséggel együtt tudod elképzelni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha zavar a párod túlzott önállósága, s ráadásul többet vesz el, mint amennyit ad, meg kell tudnod, mit akar tőled, hogyan tervezi a jövőjét, mik a céljai veled,

Szűz (08. 24-09. 23.) Keresd fel a rokonokat és ismerősöket, de csak azokat, akik közel állnak hozzád; ne legyél mártír, hogy kellemetlen, felfuvalkodott emberekkel töltsd a napot.

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátnőid kincset érnek számodra, hiszen nemcsak becsvágyó terveid kivitelezésében állnak melletted, hanem egy szerelmi vagy üzleti ballépéstől is megóvnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma nem akarsz tudni semmilyen feladatról és korlátozásról, de ha a párodtól nem kapod meg a megbecsülést, érzelmi egyensúlyod könnyen meginoghat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha utazol, szeretnél pofon vágni egy kihívóan közeledő és vigyorgó pasit, de talán megelégszel azzal, hogy dühödten továbbmész, a férfit a hátad mögött hagyva.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha különös kiadásokra lettél figyelmes a cégednél, és az a gyanúd támad, hogy valaki titokban csúszópénzeket fogad el, mindenképpen jelentsd a főnöködnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Csábít ugyan a csillogás, a pompa, olyan erős a szirénhívásuk, hogy még az elveidet is képes lennél feladni értük, partnered rangkórságát viszont ki nem állhatod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha enyhén szólva, megerőltető napod van az irodában, nem használ a mellette folytatott, cseppet sem kiegyensúlyozott életmód, ezért ma ne feszítsd tovább a húrt!

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?