Ma foglalkozz a pénzügyekkel, a Mars erőt ad hozzá - Egymondatos horoszkóp: Január 21.

2021.január.21.

A Hold már a Bika jegyébe vándorolt. Mivel ma két lábbal állsz a földön, használd ki a Bika jegyében lévő Mars erejét, foglalkozz a pénzügyeiddel és a befektetéseiddel, de az Uránusz azt sugallja, sikertelenség esetén ne félj változtatni stratégiádon. Most már pihenhetünk, élvezhetjük az élet örömeit, de örülnénk valami kis stimuláló benyomásnak. mert egyúttal aktívvá válna a Vízöntőben lévő Nap. Jó alkalom beszélgetni a barátokkal a kanapén vagy az öledben lévő táblagépen. Mivel a nap közepén a Hold a Vízöntő-Jupiterrel áll hadilábon, ne feledkezz meg, arról, hogy a pénz meg tudja változtatni az embereket. Ma ne menj fogorvoshoz, vigyázz a torkodra és a füledre! Azzal viszont legyél tisztában, hogy a párod nem olyan személy, akit birtokolni lehet.

Ma foglalkozz a pénzügyekkel, a Mars erőt ad hozzá - Egymondatos horoszkóp: Január 21.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Aki biztonságra vágyik, annak különösen fontos kézben tartani mindent, ami hatással van az életére, tehát a pénzügyek ellenőrzése semmiképp sem kerülhető meg.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egy komputeres munka előkészítésén dolgozol, melyről senki nem tudhat rajtad kívül, sajnos nem jut eszedbe, hogy riválisod vagy szeretőd kilesheti a kódodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Dolgaid nagyon összekuszálódnak, s amikor úgy érzed, kezd kicsúszni a lábad alól a talaj, minden azon múlik, mennyire vagy képes összeszedni akaraterődet.

Rák (06. 22-07. 22.) Szövetségeseket és támogatókat szerezhetsz, rengeteg elintéznivaló szakad a nyakadba, pénzt hozó különmunka is adódhat, de váratlan látogatókra is számíthatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel magabiztosabbnak érzed magad olyan helyzetben, ahol jól körülírt szabályok szerint kell cselekedni, ne fogadj el olyan állást, amely túl kockázatos.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyik barátnőd vagy rokonod azt mondta, csak szólj neki, ha munkára van szükséged, ám ha nincs meg a megfelelő végzettséged, nem túl rózsásak a kilátásaid.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem igazán érdekel, hogyan áll a hitelkártyád, de ha még a pasid is egy pénzhajhász alak, akkor szorul a hurok körülötted és majdnem végeztek egymással.

Skorpió (10.24-11. 22.) Hiába szólnak bele az életedbe, a magad útját járod, pedig szükséged van másokra, akik megszervezik a dolgaidat, amire kollégáid és rokonaid nem hajlandóak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Értékes gondolatok ötlenek fel benned, mikor nem kell a rutinfeladatokra összpontosítanod, de szórakozottságod miatt lerobbanhat a járgányod.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem részesülsz abban a kegyben, hogy nem kell dolgozni járnod, de a megkeresett pénz nem melegszik meg nálad, tovább kell, hogy add, egy új üzlet reményében.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Óvakodj a makacsságtól, de ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha szükséges rossznak tartod a házimunkát; ha száraz a bőröd, kényeztesd krémmel, pakolással.

Halak (02. 20-03. 20.) Valaki nekikoccanhat a lökhárítódnak, s nem árt megvizsgálni, hogy egy vita során kinek volt igaza, és ki tévedett - habár nem könnyű, törekedj objektivitásra.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói