Ma foglalkozz magaddal és ne kritizálj - Egymondatos horoszkóp - július 24. péntek

2020.július.24.

A Szűzben lévő Hold a nap közepén a Bak-Jupiterrel harmonikus fényszöget zár be, míg a Halak-Neptunusszal szembenállásba kerül. A mai nap kedvez a bőrápolásnak, a hajpakolásnak és a ráncfeltöltésnek, de ha szándékodban áll egy új hajszínt kipróbálni, a fodrászodhoz is bejelentkezhetsz.

Mivel a pasik szívesen rendbe hozzák az elromlott dolgokat, világosítsd föl a párodat, hogy csupán a lelkeden szeretnél könnyíteni, nem csúszott ki teljesen a talaj a lábad alól. A rendrakás is szerepelhet a mai programban, de még akkor se kritizálj, ha kollégáid vagy rokonaid okot adnak rá. Jóllehet nehezen mutatod ki az érzelmeidet, az esti órákban, amikor a Hold a Plútóval barátkozik, tartsd észben, hogy a szex csak fele annyit ér érzelmek nélkül.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha elégedetlen vagy jelenlegi pozícióddal, és feljebb akarsz jutni a ranglétrán, legyél nélkülözhetetlen, és ha teljesítménynormák vannak, teljesítsd túl őket!

Bika (04. 21-05. 20.) Szerelemre van szükséged, nem futó kalandra, de olyan helyzetbe kerülsz, amikor nem akarsz megtenni valamit, de a párod vagy a barátok kedvéért bevállalod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pénzügyek beárnyékolhatják családi kapcsolataidat, a főnököddel szemben tartsd be a három lépés távolságot, és vigyázz, mert érzelmeid megtéveszthetnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Hidd el, nem érdemes pereskedni az autódon lévő karcolás miatt, de ne húzódj attól, hogy kimutasd az érzelmeidet, azt kockáztatva, hogy esetleg megsebeznek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha társas üzleted bedőlt vagy veszteséget termel, nyomozd ki, mi lehet ennek az oka; csinálj nagyobb forgalmat, mert ha nincs haszon, akkor tönkrementek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megbízhatóságoddal, tökéletesen kivitelezett munkáiddal pótolhatatlan lettél a cégnél, és ha házasságra, családra vágysz, idén jó esélyed van a férjhezmenetelre.

Ez a 3 csillagjegy párkapcsolatban is tökéletes szövetséges

Ez a 3 csillagjegy párkapcsolatban is tökéletes szövetséges

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha főnököd nincs megelégedve a munkáddal, nézzétek végig a lehetséges megoldásokat, de ne akard a munkahelyi légkört túlzott engedményekkel javítani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Legyél együtt a barátaiddal, de ne legyél mentőangyal, se csapodár, és ne kételkedj benne, hogy hűséges-e hozzád a párod – lehet, hogy gyereket akar tőled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem ringatod magad hiú ábrándokban, sikerülhet eladnod szolgáltatásaidat, de ma a kevésbé látványos feladatok elől sem fújhatsz visszavonulót.

Bak (12. 22-01. 20.) A jó kapcsolat alatt azt érted, ha a párod hozzásegít a céljaid – karrier, utazás stb. eléréséhez, de ezt csak úgy valósíthatod meg, ha közösen tesztek ezek eléréséért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A gondtalan magánélethez sok pénzre van szükséged, a munka nem zavar, de ne feledkezz meg arról, hogy akit elcsábít a "könnyű pénz", az elárulja az elveit.

Halak (02. 20-03. 20.) Elintézheted a közönségkapcsolataidat, de nem tudod elrejteni az érzelmeidet, ám ha a pasidnak ez sikerül, némi fortéllyal még belophatod magad a szívébe.

Ez is érdekelhet

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?