Ma forradalmi hangulatban leszel - Egymondatos horoszkóp: Október 23.

2020.október.23.

Az ünnepnapon a Nap egy hónapra belép a titokzatos Skorpióba. A Hold a nap első felében még a konzervatív Bakban jár, de később már átlép a változást és a forradalmi hangulatot jelképező Vízöntőbe. Az októberi forradalmat leverték, a megtorlás iszonyatos volt, de ez az évforduló mégsem a levertség érzetét kelti bennünk, hanem a szabadság lüktető érzését. A Vízöntő-Hold a csoportos megmozdulásokat támogatja, s mivel a hadilábon áll az önkényeskedő, kontrollmániás Skorpió-Merkúrral, egyesek kifütyülik a rendszert. Érzelmeid és reakcióid kiszámíthatatlanok, másságoddal kilógsz a sorból, de ami a kommunikációt illeti, érzelmi visszamaradottsággal vádolhatnak, mert nehezen vagy képes őszintén megnyílni.

Kos (03. 21-04. 20.) Egyszerre több szervezetnek is tagja lehetsz, és jóformán minden idődet a közös tevékenységekre fordítod, ami remek kifogás a pénzügyek elhanyagolására!

Bika (04. 21-05. 20.) Hajlamos vagy újra és újra elkövetni ugyanazt a hibát, mert hiányzik belőled az alázat, hogy megfogadd mások tanácsát, a pasidat viszont ne kritizáld mások előtt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kihasználod a kiskapukat, kétértelműséged sokakat idegesít, de előnyödre szolgál, ha érdekes emberekkel találkozol, akik nem azzal foglalkoznak, amivel te.

Rák (06. 22-07. 22.) Őrizd meg anyagi függetlenségedet, ne beszélj folyton az érzelmeidről, ne siettesd az intim kapcsolatot, és ne várd el, hogy a párod helyetted fizessen a randevún.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vedd tudomásul, hogy nem dönthetsz a párod és rokonaid helyett, ám ha nem veszik figyelembe a véleményedet, a sértő hangnemet akkor is kerülnöd kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha kedvesen közlöd rokonoddal vagy barátnőddel, hogy nyugodtan mondhat bármit, nem sértődsz meg, akkor a másik azt sem bánja, ha nem értesz egyet vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Érzelmi vagy anyagi ügyben nem tudsz dönteni, nem látod a helyes utat, de most társaságra, ünneplésre van szükséged, nem arra, hogy pénzügyekről tárgyalj.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha eleged van a sok mellébeszélésből, nagy gubancot kell kicsomóznod, ami nem lesz egyszerű mutatvány, de ne okozz újabb galibákat, sértődéseket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ismerkedéskor, új ügyfelek felkutatásakor használd a digitális technikát, a hazug embereket pedig úgy szembesítsd hibáikkal, hogy eléjük tárod a problémát.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne legyél tapintatlan, ne faggasd a párodat és a barátaidat arról, mennyit keresnek, mert attól tartanak, hogy ezt az információt esetleg ellenük fogod felhasználni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rég örültél már ennyire az ünnepnek, de a pasid nem félemlíthet meg szellemi téren, nem is hengerelhet le, ha alapos ismereteid vannak a szakterületéről.

Halak (02. 20-03. 20.) Viseld el megértéssel kedvesednek az érzelmi és verbális önkifejezésben megmutatkozó ügyetlenségét, s ne kezdd vallatni, amint kinyitja a száját

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy sikerüljön időben elaludnod

5 tipp, hogy sikerüljön időben elaludnod

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?